fbpx

10 Mama Must Haves

In de video op mijn YouTube kanaal MAMA-ISH bespreek ik de 10 Mama Must Haves die je als mama in je kledingkast moet hebben! Ik heb het niet over de klassieke items zoals een trenchcoat, de witte bloes of de zwarte pumps. Maar ik laat je 10 kledingstukken die je daadwerkelijk draagt nu je mama bent. Wil je weten welke kledingstukken dat zijn? Bekijk hieronder de video.

Wat is jouw favoriete must have? Laat het mij hieronder weten! Moeders moeten elkaar helpen, toch 😉

Liefs, Bouchra

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Jaaa, ik zit goed! Ik heb alles behalve de boyfriend jeans. Ik heb slanke heupen en lange benen en dan oogt het mooier in een strakke broek. Een lang hemdje voorkomt uitzicht op de stting 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: