10 Mama Must Haves

3A6A2057In de video op mijn YouTube kanaal MAMA-ISH bespreek ik de 10 Mama Must Haves die je als mama in je kledingkast moet hebben! Ik heb het niet over de klassieke items zoals een trenchcoat, de witte bloes of de zwarte pumps. Maar ik laat je 10 kledingstukken die je daadwerkelijk draagt nu je mama bent. Wil je weten welke kledingstukken dat zijn? Bekijk hieronder de video.

Wat is jouw favoriete must have? Laat het mij hieronder weten! Moeders moeten elkaar helpen, toch 😉

Liefs, Bouchra

One comment

  1. Jaaa, ik zit goed! Ik heb alles behalve de boyfriend jeans. Ik heb slanke heupen en lange benen en dan oogt het mooier in een strakke broek. Een lang hemdje voorkomt uitzicht op de stting 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s