fbpx

Eén van de mooiste herfstkleuren

De herfst staat voor de deur en dan is het tijd voor de mooiste herfstkleuren. In de video van deze week laat ik je drie jumpsuits zien in één van mijn favoriete herfstkleuren: navy blauw. Ik heb voor drie verschillende stijlen gekozen zodat je ze naar verschillende gelegenheden (kantoor, dagje uit of naar een bruiloft) kan dragen.

Selected Femme

De eerste jumpsuit is van Selected Femme en kan je zowel zakelijk als casual dragen. Ik heb de jumpsuit met laarzen gecombineerd maar gympen passen hier ook prima bij.

Marco Polo

De tweede jumpsuit is van Marco Polo en die vind ik zelf sportief maar je kan er ook hakken erbij dragen, mocht je een zakelijke uitstraling willen.

Karen Millen

De derde en laatste jumpsuit is van Karen Millen. Deze jumpsuit draag je bijvoorbeeld naar een speciale gelegenheid of als je een belangrijke presentatie op je werk moet geven. Met deze jumpsuit maak je een killer indruk!

Zin om te winkelen?

Je kan in de beschrijving (onder de video op Youtube) terugvinden waar je ze kan kopen. Bekijk hieronder de video en vergeet niet te abonneren op mijn kanaal (het is kosteloos), Zo krijg je als eerste de video’s van MAMA-ISH te zien!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: