3 herfst outfit ideeën

unnamed-21Het heeft even geduurd maar de herfst is nu echt gekomen en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe outfit ideeën!

Mijn favoriete herfstkleuren 

In de video van deze week heb ik drie herfst outfit ideeën waarin ik mijn favoriete herfstkleuren heb gecombineerd.

Voor mijn eerste outfit heb ik gekozen voor een zwarte skai leren jurk en een sjaal met een luipaardprint. Ook deze herfst kunnen kledingstukken met een dierenprint weer uit de kast. Ik heb de outfit gecombineerd met klassieke zwarte mannenschoenen. Ik heb hierover een video gemaakt. Die kun je hieronder bekijken.

 

Voor mijn tweede outfit heb ik gekozen voor een donderblauwe jurk en dat het ik gecombineerd met een sjaal. Een sjaal is voor mij een ultieme mama accessoire. Verder heb gekozen voor enkellaarzen met een glans.

Voor mijn laatst outfit heb ik een zwarte leren rok gecombineerd met een bloes met een bloemenprint. Hieronder draag ik ook de zwarte klassieke mannenschoenen.

Laat mij weten welke herfstkleur jouw favoriet is. Like deze video als jij ook zin hebt in de herfst! Vergeet niet deze video te delen met andere mama’s om hen ook te inspireren!

En vergeet niet te abonneren (het is kosteloos), zodat je geen video’s mist van MAMA-ISH. Liefs, Bouchra

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s