fbpx

5 minuten mama make-up

Geen slaap

Als mama krijg je vaak te weinig of helemaal geen slaap, dus een beetje consealer hier en daar is geen slecht idee! Om opmerkingen te vermijden als “Jeetje, gaat het wel goed met je?’ of “Zo! jij hebt zeker niet geslapen?” Is het toch handig om make-up te gebruiken.

5 minuten basis make-up 

In deze video laat ik je zien hoe ik in 5 minuten mijn basis make-up op doe. Daarnaast geeft mijn zus Ouafaa Elkhannoussi (zij is make-up artist!) tips over hoe je bepaalde producten beter, sneller en op meerdere plekken kan gebruiken. Dat scheelt weer tijd in de ochtend! Mocht jij producten hebben die jou ’s ochtends helpen om sneller klaar te zijn, vergeet deze dan niet hieronder te delen! Zo kunnen we elkaar helpen.

Vergeet niet deze video te liken, te delen met andere mama’s en te abonneren. Het is kosteloos en op die manier weet ik dat je mijn video’s waardeert! Liefs, Bouchra

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: