Kledingkast opruimen

unnamed-19Het opruimen van mijn kledingkast doe ik minimaal twee keer per jaar. Wanneer de seizoenen veranderen, vind ik het fijn om de kledingkast opnieuw in te delen. Of na een drukke periode is het fijn om alles weer netjes te hebben. Hierdoor wordt het weer rustig in mijn hoofd. Wij, mama’s, kunnen wel wat rust gebruiken, toch?

Er zijn een aantal vragen die ik mezelf stel wanneer ik de kledingkast opruim. In de video vertel ik jou welke vragen dat zijn. Bekijk de video en doe mee met de give away! Liefs, Bouchra

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s