fbpx

100 % mama event

Afgelopen weekend bezocht ik 100% mama event in Rotterdam. Dit is hét event voor mama’s en mama’s to be. Ik kreeg de mogelijkheid om bij één van de leukste merken te shoppen. Daarnaast heb ik ook een workshop gevolgd van Kirsten Jassies over hoe jouw Instagram en Snapchat in kan zetten voor je bedrijf en/of merk. Ook durfde ik me kwetsbaar op te stellen en naar haar mening te vragen over mijn Instagram feed. Ik kreeg een aantal tips waarmee ik aan de slag ben gegaan. Dank je Kirsten!

Ben je benieuwd naar dit event? Bekijk dan mijn vlog. Vergeet niet mijn video te liken, te delen en op mijn Youtube kanaal te abonneren. Het kost niks en zo mis je geen video’s meer van MAMA-ISH.

Liefs, Bouchra

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: