Donkere kringen? Zo werk je ze weg!

Laat ik eerst beginnen met een bekentenis. Als ik geen donkere kringen onder mijn ogen had, zou ik niet elke dag make-up gebruiken. So, I said it! Begrijp mij niet verkeerd. Ik vind make-up erg leuk maar een dag zonder make-up is fine by me.

Goed, terug naar mijn donkere kringen. Die heb ik nu eenmaal. Naast het feit dat het genetisch bepaald is, worden ze ook nog versterkt door slaapgebrek. Dat veroorzaakt wordt door mijn kleuter en peuter. Conclusie; voorlopig krijg ik die donkere kringen niet weg.

Maar dat betekent niet dat ik ze niet kan verbergen. Ik doe er echt alles aan om ze weg te werken. Ook op drukke dagen wanneer ik geen tijd heb voor make-up. Voor mijn donkere kringen maak ik ALTIJD tijd.

In de video laat ik zien hoe ik dat doe. And guess what! Ik maak mezelf op in het bijzijn van mijn kids. Dus die rennen lekker rond en zijn natuurlijk nieuwsgierig naar wat mama allemaal op haar gezicht smeert. Ja, ik hou wel van een uitdaging.

Hieronder vind je de producten die ik dagelijks gebruik. Een aantal producten zijn van Sephora, gekocht toen ik in Lille was. Maar je kan vast wel vergelijkbare producten vinden in de winkels.

Mijn moisturizer en oogcreme zijn van Clinique (zie je niet in de video want die had ik al op).

 • CLINIQUE Moisture Surge Extended Thirst Relief
 • CLINIQUE Clinique All About Eyes
 • CLARINS Multi-Active Yeux
 • SEPHORA Long Lasting Color Corrector
 • COLLECTION 2000 concealer
 • SEPHORA Smoothing & Brightening Powder
 • KIKO Flawless Fusion Bronzer Powder
 • CATRICE Defining blushes
 • RIMMEL Glam’Eyes Day 2 Night Mascara voor Volume & Length

Welke producten gebruik jij?

Volg MAMA-ISH op:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/

BLOG: https://mamaish.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/

23 reacties

 1. Moedig! Je opmaken met de kids in de buurt… Dan moet ik mijn zoontje mee opmaken denk ik. ik heb een genetisch geluk dat ik wel wallen kan hebben na een slechte nacht maar niet donker. Bij mij helpen 2 koude lepeltjes eronder of theezakjes.

 2. Fijne producten gebruik je allemaal. Ik ben zelf dol op de concealer van Nars! Iets duurder maar bedekt echt alles en kruipt niet in de lijntjes!

 3. Wat een leuk filmpje! Haha en opmaken met de kids erbij, kan best. Leuk, we hebben beetje zelfde make up routine. Ik draag elke dag make up, maar ook nooit foundation. Lekker naturel look. Leerzaam filmpje voor mij. Leuk je te volgen 🤗

 4. Oh ik voel je zo qua donkere kringen, haha. Leuk om je make-up routine te zien! Ikzelf gebruik wisselende producten, maar ik wil dat lekker in mijn up doen, even een zenmomentje!

 5. Leuk filmpje weer. Fijn om naar te kijken. Zelf ga ik regelmatig op pad zonder make-up.. en anders gebruik ik vrijwel altijd alleen make-up voor mijn ogen. Voor mijn huid vrijwel niets. Ik heb wel foundation die ligt te verstoffen in de badkamer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.