fbpx

Donkere kringen? Zo werk je ze weg!

Laat ik eerst beginnen met een bekentenis. Als ik geen donkere kringen onder mijn ogen had, zou ik niet elke dag make-up gebruiken. So, I said it! Begrijp mij niet verkeerd. Ik vind make-up erg leuk maar een dag zonder make-up is fine by me.

Goed, terug naar mijn donkere kringen. Die heb ik nu eenmaal. Naast het feit dat het genetisch bepaald is, worden ze ook nog versterkt door slaapgebrek. Dat veroorzaakt wordt door mijn kleuter en peuter. Conclusie; voorlopig krijg ik die donkere kringen niet weg.

Maar dat betekent niet dat ik ze niet kan verbergen. Ik doe er echt alles aan om ze weg te werken. Ook op drukke dagen wanneer ik geen tijd heb voor make-up. Voor mijn donkere kringen maak ik ALTIJD tijd.

In de video laat ik zien hoe ik dat doe. And guess what! Ik maak mezelf op in het bijzijn van mijn kids. Dus die rennen lekker rond en zijn natuurlijk nieuwsgierig naar wat mama allemaal op haar gezicht smeert. Ja, ik hou wel van een uitdaging.

Hieronder vind je de producten die ik dagelijks gebruik. Een aantal producten zijn van Sephora, gekocht toen ik in Lille was. Maar je kan vast wel vergelijkbare producten vinden in de winkels.

Mijn moisturizer en oogcreme zijn van Clinique (zie je niet in de video want die had ik al op).

 • CLINIQUE Moisture Surge Extended Thirst Relief
 • CLINIQUE Clinique All About Eyes
 • CLARINS Multi-Active Yeux
 • SEPHORA Long Lasting Color Corrector
 • COLLECTION 2000 concealer
 • SEPHORA Smoothing & Brightening Powder
 • KIKO Flawless Fusion Bronzer Powder
 • CATRICE Defining blushes
 • RIMMEL Glam’Eyes Day 2 Night Mascara voor Volume & Length

Welke producten gebruik jij?

Volg MAMA-ISH op:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/

BLOG: https://mamaish.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/

Aanbevolen artikelen

23 Reacties

 1. Donkere kringen lijken me ook best vervelend om te hebben. Ik heb soms wel wallen, maar donkere kringen ken ik niet zo. Fijn dat je er een goede oplossing voor hebt gevonden!

 2. Ik gebruik zelf altijd concealer van rimmel in de kleur 01 ivory, die is super dekkend.

  1. Bedankt voor de tip! Ga ik ook eens proberen.

 3. Moedig! Je opmaken met de kids in de buurt… Dan moet ik mijn zoontje mee opmaken denk ik. ik heb een genetisch geluk dat ik wel wallen kan hebben na een slechte nacht maar niet donker. Bij mij helpen 2 koude lepeltjes eronder of theezakjes.

  1. Haha! Het was ook echt een uitdaging! Maar viel uiteindelijk mee (een paar make-up vlekken hier en daar) 😉

 4. ik gebruikte eerst een concealer van mac maar nu een van catrice en die is echt top

 5. Ik heb sinds een paar dagen een sportconcealer van Pupa en die is wel erg fijn moet ik zeggen

  1. De concealer van PUPA vind ik ook heel fijn. Heb ik ook een tijdje gebruikt. Ga het maar weer halen. Goede reminder!

 6. Fijne producten gebruik je allemaal. Ik ben zelf dol op de concealer van Nars! Iets duurder maar bedekt echt alles en kruipt niet in de lijntjes!

  1. Bedankt voor de tip! Ga ik die ook proberen😁👍🏼

 7. Wat een leuk filmpje! Haha en opmaken met de kids erbij, kan best. Leuk, we hebben beetje zelfde make up routine. Ik draag elke dag make up, maar ook nooit foundation. Lekker naturel look. Leerzaam filmpje voor mij. Leuk je te volgen 🤗

  1. Dank je wel! Een natural look vind ik persoonlijk het mooist. Bedankt voor het volgen!

 8. Oeh hier ga ik zeker even naar kijken… Nu de nachten steeds korter worden (door babylief die me wakker schopt) 😉

 9. Wat leuk hoe je de donkere kringen weg. Onder mijn ogen heb last van wallen..bleh niet leuk om te zien

  http://dhini.nl

 10. Ik gebruik ook een concealer en Clinique Pep-Start Eye Cream. Die crème helpt ook prima

 11. Concealer van lancome!

 12. Ik gebruik eigenlijk nooit make-up. Als ik wallen heb probeer ik meestal eerst om meer te slapen. Maar anders is een concealer inderdaad wel handig.

 13. Oh ik voel je zo qua donkere kringen, haha. Leuk om je make-up routine te zien! Ikzelf gebruik wisselende producten, maar ik wil dat lekker in mijn up doen, even een zenmomentje!

 14. Handig om te weten! Laatste tijd drukker en dat zie je onder mijn ogen terug 🙁 Ik gebruik nooit veel make-up dus je natural look vind ik fijn.

 15. Kijk dit vind ik een mega handige tip! Ik heb ze en ik wil er van af. Ik ga je tips eens uittesten. Dank!

 16. Fijn al deze tips! Ik gebruik zelf concealer van Maybelline. Deze is echt te fijn!

  1. Oh ga ik ook proberen!

 17. Leuk filmpje weer. Fijn om naar te kijken. Zelf ga ik regelmatig op pad zonder make-up.. en anders gebruik ik vrijwel altijd alleen make-up voor mijn ogen. Voor mijn huid vrijwel niets. Ik heb wel foundation die ligt te verstoffen in de badkamer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: