Wat draag je tijdens warme dagen?

Tijdens warme dagen is het wel handig om van tevoren te bedenken wat je aan trekt. Sommige kleuren en materialen kun je namelijk maar beter ontwijken . Je wilt natuurlijk geen warmte vast houden! In deze video deel ik een aantal handige tips.

Daarnaast heb ik een leuke zomeractie lopen. Dus geef je op voor de give away en laten we samen gaan shoppen!

Volg mij op

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ

BLOG: https://mamaish.com 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/

39 reacties

 1. Als het warm is vind ik het niet zo eens heel erg moeilijk, maar zodra het ene keer warm is die dag en andere keer weer wel vind ik het moeilijker.

 2. Ik woon ik Kuala Lumpur (maleisië) waar het eeuwig zomer is haha. Ik draag het liefst iets zonder mouwtjes, shorts en inderdaad hoeden of petjes! Zoals je zegt, ziet er meteen stylish uit (want vaak zit mijn haar ook niet helemaal lekker met die warmte ;-)) leuk filmpje! Groetjes M x

 3. Als het warm is draag ik persoonlijk het liefste jurken en als ik thuis ben short met sneakers of sandalen. Even die benen laten kleuren.

 4. Leuk video meid. Ik draag altijd een T-shirt en een wijde strech broek.
  Ik had me graag opgegeven voor de giveaway maar mijn knieschijf ligt uit de kom dus ik ben maanden even uit de running. Wellicht dat ik iemand ken die dat wil….Succes iedereen die meedoet.

 5. Kijkt in haar kast en beseft dat ze alleen felle kleuren in haar kast heeft hangen hahaha Ik vind het lastiger dat he zo wisselvallig kan zijn of buiten bloedheet en binnen airco. Gegarandeerd verkouden natuurlijk -_-

 6. He, ik dacht dat ik al gereageerd had op deze video maar alsnog bij deze. Goede tips geef je! Ik draag, ondanks dat ’t warmte aantrekt, toch wel graag zwarte kleding in de zomer. Ik heb vind het lastig om kledingstukken te kopen die ‘buiten’ mijn comfortzone zijn al zou ik dat wel willen omdat ik ’t leuk vind om mijn stijl te ontwikkelen. Ik zou graag mee willen doen met je actie, ik ben namelijk heel erg benieuwd hoe jij me zou kleden. Ik volg je via alle kanalen 🙂

 7. Ik draag graag luchtige kleding als het warm is. Het lijkt me leuk om een keer advies van je te krijgen, als een grote maat jou niet uitmaakt tenminste. Ik woon overigens in het Gooi. Ik ben je gaan volgen en ben heel benieuwd!

 8. Ik zelf draag graag rokjes en jurken, en wat een leuke winactie dit! Ik zelf doe niet mee maar wel leuk dat je dit gaat doen.

 9. Wat een leuk filmpje. Ik mis de zomer nu al. Op een warme dag draag ik het liefst een korte broek met een hemdje. Praktisch en redelijk luchtig.

 10. Ik vind het soms best lastig om fijne kleding te vinden als het echt warm is. Een jurkje is wel lekker, maar een fijne dunne broek met een hemdje is ook wel mijn ding. Als het maar van katoen is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.