Wat draag je tijdens warme dagen?

3A6A3554Tijdens warme dagen is het wel handig om van tevoren te bedenken wat je aan trekt. Sommige kleuren en materialen kun je namelijk maar beter ontwijken . Je wilt natuurlijk geen warmte vast houden! In deze video deel ik een aantal handige tips.

Daarnaast heb ik een leuke zomeractie lopen. Dus geef je op voor de give away en laten we samen gaan shoppen!

 

Volg mij op

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ

BLOG: https://mamaish.com 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/

 

39 comments

 1. Ik woon ik Kuala Lumpur (maleisië) waar het eeuwig zomer is haha. Ik draag het liefst iets zonder mouwtjes, shorts en inderdaad hoeden of petjes! Zoals je zegt, ziet er meteen stylish uit (want vaak zit mijn haar ook niet helemaal lekker met die warmte ;-)) leuk filmpje! Groetjes M x

  Liked by 1 persoon

 2. Leuk video meid. Ik draag altijd een T-shirt en een wijde strech broek.
  Ik had me graag opgegeven voor de giveaway maar mijn knieschijf ligt uit de kom dus ik ben maanden even uit de running. Wellicht dat ik iemand ken die dat wil….Succes iedereen die meedoet.

  Liked by 1 persoon

 3. Kijkt in haar kast en beseft dat ze alleen felle kleuren in haar kast heeft hangen hahaha Ik vind het lastiger dat he zo wisselvallig kan zijn of buiten bloedheet en binnen airco. Gegarandeerd verkouden natuurlijk -_-

  Liked by 1 persoon

 4. He, ik dacht dat ik al gereageerd had op deze video maar alsnog bij deze. Goede tips geef je! Ik draag, ondanks dat ’t warmte aantrekt, toch wel graag zwarte kleding in de zomer. Ik heb vind het lastig om kledingstukken te kopen die ‘buiten’ mijn comfortzone zijn al zou ik dat wel willen omdat ik ’t leuk vind om mijn stijl te ontwikkelen. Ik zou graag mee willen doen met je actie, ik ben namelijk heel erg benieuwd hoe jij me zou kleden. Ik volg je via alle kanalen 🙂

  Liked by 1 persoon

 5. Ik draag graag luchtige kleding als het warm is. Het lijkt me leuk om een keer advies van je te krijgen, als een grote maat jou niet uitmaakt tenminste. Ik woon overigens in het Gooi. Ik ben je gaan volgen en ben heel benieuwd!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s