fbpx

Wat draag je tijdens warme dagen?

Tijdens warme dagen is het wel handig om van tevoren te bedenken wat je aan trekt. Sommige kleuren en materialen kun je namelijk maar beter ontwijken . Je wilt natuurlijk geen warmte vast houden! In deze video deel ik een aantal handige tips.

Daarnaast heb ik een leuke zomeractie lopen. Dus geef je op voor de give away en laten we samen gaan shoppen!

Volg mij op

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ

BLOG: https://mamaish.com 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/

Aanbevolen artikelen

39 Reacties

 1. Leuk filmpje! Ik draag het liefst jurkjes in de zomer, en natuurlijk ook zo min mogelijk makeup! 😉

 2. Als het warm is vind ik het niet zo eens heel erg moeilijk, maar zodra het ene keer warm is die dag en andere keer weer wel vind ik het moeilijker.

  1. Dat is ook waar! Die dagen vind ik ook moeilijk.

 3. Ik draag het liefste jurkjes en rokjes in de zomer. Lekker luchtig. 🙂

 4. In de zomer draag ik graag wijde broeken, voor mijn werk mag ik geen korte broek of rok aan, dus zo blijft het toch een beetje koel

  1. Dat begrijp ik! Zou je het leuk vinden als ik een video maak over wat voor zomerbroeken je kan dragen? Ik neem aan dat meerdere vrouwen hier mee te maken hebben.

 5. Ik woon ik Kuala Lumpur (maleisië) waar het eeuwig zomer is haha. Ik draag het liefst iets zonder mouwtjes, shorts en inderdaad hoeden of petjes! Zoals je zegt, ziet er meteen stylish uit (want vaak zit mijn haar ook niet helemaal lekker met die warmte ;-)) leuk filmpje! Groetjes M x

  1. Oh heerlijk KL. Twee keer geweest en ik hou echt van die stad! Daar heb je inderdaad niet zoveel aan, heerlijk hoor zo’n klimaat!

 6. Leuk filmpje! Ik draag tijdens warme dagen graag een jurkje en minimale make-up

 7. Ik draag zelf tijdens de hele warme dagen graag een jurkje en niet zo veel make-up.

 8. Wat een leuk filmpje! Als het echt heel warm is probeer ik zo rustig mogelijk te blijven en zo weinig mogelijk aan te doen haha!

  1. Dank je! Inderdaad, ik probeer ook alles minder snel te doen (lukt helaas niet altijd met een kleuter en een peuter ) 🙂

 9. Als het warm is draag ik persoonlijk het liefste jurken en als ik thuis ben short met sneakers of sandalen. Even die benen laten kleuren.

 10. Wat leuk. Ik draag ook graag jurkjes maar ook wel een leuke short. Make up draag ik erg weinig in de zomer.

 11. Leuk filmpje! Interessant en leerzaam om te weten te komen welke stoffen ik beter kan vermijden.

 12. Ik draag het liefste rokjes en topjes in de zomer. Vind het nogal moeilijk momenteel om leukje jurkjes te vinden

  1. Vond ik ook. Maar ik heb echt leuke jurken gevonden voor een mooie prijs. Heb je deze video al bekeken? https://youtu.be/jPWTuWv7r64

 13. Leuk video meid. Ik draag altijd een T-shirt en een wijde strech broek.
  Ik had me graag opgegeven voor de giveaway maar mijn knieschijf ligt uit de kom dus ik ben maanden even uit de running. Wellicht dat ik iemand ken die dat wil….Succes iedereen die meedoet.

  1. Dank je wel! Wat vervelend zeg van je knie. Beterschap!!

 14. Lastig vind ik het! Buiten bloedheet, op mijn werk koud door de airco! Blote benen op kantoor, ik vind, dat als het warm is het kan. Bij ons wel! Maar soms krijg ik gewoon koude voeten van de airco…

  1. Moeilijk idd. Ik droeg dan andere schoenen op mijn werk dan buiten, nam ik een extra paar mee 😉

 15. Kijkt in haar kast en beseft dat ze alleen felle kleuren in haar kast heeft hangen hahaha Ik vind het lastiger dat he zo wisselvallig kan zijn of buiten bloedheet en binnen airco. Gegarandeerd verkouden natuurlijk -_-

  1. haha! Ik ben in de zomer dus ook vaak verkouden 🙁

 16. Eigenlijk draag ik het zelfde als altijd gewoon een spijkerbroek (ja ook een lange) met een shirtje

 17. Leuk je fimpje. Ik draag graag jurkjes of rokken, zolang het maar lekker luchtig is kan niet zo heel goed tegen de warmte.

 18. Leuke combi’s! Ik draag het liefst een jurkje me sandalen!

 19. He, ik dacht dat ik al gereageerd had op deze video maar alsnog bij deze. Goede tips geef je! Ik draag, ondanks dat ’t warmte aantrekt, toch wel graag zwarte kleding in de zomer. Ik heb vind het lastig om kledingstukken te kopen die ‘buiten’ mijn comfortzone zijn al zou ik dat wel willen omdat ik ’t leuk vind om mijn stijl te ontwikkelen. Ik zou graag mee willen doen met je actie, ik ben namelijk heel erg benieuwd hoe jij me zou kleden. Ik volg je via alle kanalen 🙂

  1. Wat leuk dat je mee wilt doen! Het lijkt me een leuke uitdaging om je in andere kleuren te zien dan zwart. Ik ga in september de winnaar bekend maken.

 20. Ik draag graag luchtige kleding als het warm is. Het lijkt me leuk om een keer advies van je te krijgen, als een grote maat jou niet uitmaakt tenminste. Ik woon overigens in het Gooi. Ik ben je gaan volgen en ben heel benieuwd!

  1. Maaike, wat leuk dat je mee wilt doen! Een maatje meer of minder maakt mij helemaal niks uit. Ik ga in september de winnaar bekend maken.

   1. Leuk! Ik ben benieuwd!

 21. Ik zelf draag graag rokjes en jurken, en wat een leuke winactie dit! Ik zelf doe niet mee maar wel leuk dat je dit gaat doen.

 22. Wat een leuk filmpje. Ik mis de zomer nu al. Op een warme dag draag ik het liefst een korte broek met een hemdje. Praktisch en redelijk luchtig.

 23. Nu zijn de warme helaas voorbij. Maar als een vrouw een mooie jurk aan heeft tijdens de warme dagen dan is het extra zomer 🙂

 24. Eu amo dias quentes, já os dias frios são complicados para mim. Suas dicas são ótimas.

 25. Ik vind het soms best lastig om fijne kleding te vinden als het echt warm is. Een jurkje is wel lekker, maar een fijne dunne broek met een hemdje is ook wel mijn ding. Als het maar van katoen is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: