Hoe pak je licht en simpel in?

Ik ben gek op reizen! Maar heb een hekel aan inpakken en te veel bagage. In deze video deel ik een aantal tips hoe je simpel en licht kan inpakken. En een app die handige inpaklijsten maakt!  Welke tip vind jij handig?

Volg je mij al?

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ

BLOG: https://mamaish.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/

PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

28 reacties

  1. Ik pak altijd veel te veel in! Ik probeer zo min mogelijk mee te nemen, maar met een baby en peuter heb je nu eenmaal veel kleding en spullen nodig. Al bezuinig ik wel op de kinderwagen. Mijn baby hangt eigenlijk altijd in de drager of doek en mijn peuter kan lopen dat scheelt ook ruimte.

  2. Goede tips! Vooral de tip van die app vind ik heel erg handig. Ik heb in de loop der jaren een aantal paklijsten voor mezelf gemaakt die ik keer op keer gebruik maar het is altijd handig om te kijken wat zo’n app als paksuggesties geeft.

  3. Fijne app! Ik probeer ook altijd echt goed te plannen en te kijken wat ik echt nodig heb. Ik vind bijvoorbeeld een travel journal belangrijker om mee te nemen dan nog een extra shirtje. Ik was ook best vaak met de hand een shirtje om minder mee te hoeven nemen.

  4. Ik ben altijd blij met inpaktips 🙂 Met 2 kleintjes wil ik graag overal op voorbereid zijn als ik reis. Weer wat geleerd! Dank!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.