Dit zijn de leukste trends voor het najaar!

Langzaam maar zeker berg ik mijn zomerkleding op om plek te maken voor de trends van dit najaar. Hieronder vind je mijn favoriete trends op een rij.

Make love not war
De opvallendste kleur van dit najaar is de kleur rood. Laat je niet afschrikken door rood want er zijn verschillende tinten die prachtig matchen bij elke huidskleur. Je kan kiezen tussen felrood tot meer donkerrood. Wil je echt opvallen? Ga dan voor een rode winterjas. Maar je kan natuurlijk ook voor een ander kledingstuk kiezen.

Let’s talk business
Mocht je rood te opvallend vinden maar wil je wel een statement maken dan kan dit met een pak. Dit seizoen zien we weer het pak terugkomen en hoe. Hierin ga je zaken doen als een echte girlboss. Maar denk wel out of the box. Neem bijvoorbeeld een pak met een cropped broek of draag mannelijke schoenen onder je pak in plaats van pumps.

Think out of the box
Over out of the box gesproken, de ruitprint is dit seizoen weer terug. Ik moet toegeven dat ik er wel gecharmeerd van ben. Het geeft mij een ouderwets, gezellig Engels countryside gevoel met afternoon tea, scones en huisgemaakte room.

Welcome to the future
Deze trend hebben we vorig jaar al gezien maar kennelijk zijn we hier (nog) niet op uitgekeken: metallic. Ik begrijp dat dit heftig kan zijn maar metallic kan je hetzelfde combineren als zwart, wit en nude. Heel makkelijk dus. En met de onderstaande schoenen heb je het gevoel dat je de juiste stappen zet richting jouw toekomst.

There are always flowers for those who want to see them
De floral trend blijven we ook dit najaar zien. Gelukkig! Want ik kan geen genoeg krijgen van bloemen.

Ben je fan van de bovenstaande trends? Deze shop je bij ESPRIT.

In samenwerking met ESPRIT. 

Advertenties

44 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Ik houd wel van rood! Maar de cropped broeken snap ik echt niet. Die maken vaak kort en dik vind ik, en zijn totaal niet flatteus.

  Liked by 2 people

 2. Marushi schreef:

  Rood is een van mijn lievelingskleuren dus daar ben ik wel blij mee ^^

  Liked by 1 persoon

 3. Lodi schreef:

  Ik ben wel enthousiast over de kleuren dit najaar. Dat rood vind ik erg sprekend.

  Liked by 1 persoon

 4. Bianca schreef:

  Ik ben volgens mij een soort anti-trend persoon, want deze trends spreken mijzelf niet aan en passen ook niet bij mij. Qua kleding draag ik dagelijks een jeans met een shirtje, misschien moet ik toch eens wat andere dingen gaan proberen 🙂

  Liked by 1 persoon

 5. MetMirjam schreef:

  Rood blijft een mooie kleur in de winter garderobe! Gelukkig volop aanwezig hier 🙂

  Liked by 1 persoon

 6. Beau Bewust schreef:

  Jaaaa rood: I love it!

  Liked by 1 persoon

 7. Anouk schreef:

  Rood, bloemenprint en ruitjes, dat vind ik helemaal leuk! Ik heb rood haar en vind het dan heerlijk om een soort van te shoqueren met rode kleding (mijn knalrode jas is dus ineens hip haha)

  Liked by 1 persoon

 8. Joyce Van de Pas schreef:

  Ik vind dat rood super mooi, maar voel mezelf er heel ongemakkelijk in. Ben ik de enige?

  Liked by 1 persoon

 9. Houda Noussi schreef:

  Hele leuke trends! Ik ga vooral voor de red lips dit najaar en zo’n pak staat al een hele tijd op mijn must-have list. 😀

  Xxx

  Liked by 1 persoon

 10. Tania schreef:

  Ik denk dat ik mij wel wat rode kledingstukken ga aanschaffen. Vind vooral donkerrood heel mooi

  Liked by 1 persoon

 11. MamaPlaneet schreef:

  Ik ben zo blij met dit artikel! Ik vind je stijl te gek en ja ik kan wat inspiratie gebruiken voor ik ga shoppen. Dank!

  Liked by 1 persoon

 12. Ik heb hélemaal niks met trends, maar nu ik dankzij jou toch op de hoogte ben ga ik er onbewust gelukkig been beetje in mee. Rood en ruitjes; love it! (:

  Liked by 1 persoon

 13. MoniqueMichelle schreef:

  LeukLeuk! Ik ben niet heel erg van rood maar misschien toch eens naar kijken.

  Liked by 1 persoon

 14. Kevin schreef:

  Je hebt echt super leuke trends uitgekozen! Ik moet zelf ook wat meer rood gaan aanschaffen love it! En die schoenen zijn inderdaad even wat heftig maar als je het goed combineert is het juist erg tof

  Liked by 1 persoon

 15. EsterDepret.be schreef:

  Die businesspakjes zijn heerlijk!! helemaal te gek 🙂

  Liked by 1 persoon

 16. Ana Rita schreef:

  Ik ben gek op rood, het staat ontzettend goed bij mijn bruine tintje 🙂

  Liked by 1 persoon

 17. missk510 schreef:

  het zijn idd leuke trends. Rood vind ik wel ok maar waar ik ook heel erg van hou is van de pakken. daar ben ik echt fan van!

  Liked by 1 persoon

 18. ekebrouwer schreef:

  Ik, tacky as I am, heb me helemaal gestort op de metallic-trend. Ik houd er zo van he. Ik ga ook maar iets geruits aanschaffen voor komende winter, dat heb ik nog niet!

  Liked by 1 persoon

 19. Rood is zeg maar wel mijn ding! Zeker als het een blouse met stoere ruit betreft of bijvoorbeeld het knalrode blazertje dat ik in mijn kast heb hangen. Gecombineerd met een stoere jeans en sneaker is mijn outfit helemaal af. Die cropped broek snap ik ook echt niet. Over het algemeen vind ik dat niet flatterend bij de dames die het dragen. Ieder z’n ding zullen we maar zeggen!

  Liked by 1 persoon

 20. Rosita schreef:

  Rood is mijn favoriete kleur! Toch heb ik niet zoveel rood in de kast hangen, alleen een shirt en een zomerjas. Ik draag vaak wat meer neutrale kleuren, zodat het allemaal goed te combineren is met elkaar. Maar ik draag wel graag rode lippenstift.

  Liked by 1 persoon

 21. Girls-Things schreef:

  Hele leuke trends! Rood vind ik idd ook een leuke kleur. En ruitjes – love it!

  Liked by 1 persoon

 22. Lynn schreef:

  Ik ben echt fan van de nieuwe trends!!

  Liked by 1 persoon

 23. Janet schreef:

  Wauw die rode winterjas is echt wel vet! Heel gaaf.

  Liked by 1 persoon

 24. Wanda schreef:

  Ik vind de najaarcollectie vaak mooier dan de zomercollectie. De kleuren maar ook de stoffen spreken me dan meer aan. Felrood zal ik niet zo snel kiezen maar dat donkerrood wel.

  Liked by 1 persoon

 25. kool-family schreef:

  Ik ben ook fan van het rood, het is soms even zoeken naar de tint, maar iedereen kan rood dragen.
  En het is inderdaad dringend tijd om de zomerkast op te bergen, merkte in vandaag in de supermarkt waar ik de enige was in een zomerrokje… #waarisdezomer?

  Liked by 1 persoon

 26. theblacktheory schreef:

  Houd van deze trends! De rode winterjas heb ik al hehe 🙂

  Deborah X

  Liked by 1 persoon

 27. MommyLovesPink schreef:

  Rood en ruitjes vind ik helemaal super

  Liked by 1 persoon

 28. Sandy schreef:

  Ik vind het rood en de ruitjes erg leuk! Die business trend daarentegen vind ik 3 keer niks, daar moet je net van houden denk ik ^_^

  Liked by 1 persoon

 29. hip on trip schreef:

  Ik draag eigenlijk bijna nooit felle kleuren. Toch vind ik dat rood wel mooi, maar denk altijd dat het me niet staat. Zeker die donkerrode jas vind ik erg mooi. En tja, dat metallic is echt niet mijn ding. Snapte het vorig jaar al niet! 😉

  Liked by 1 persoon

 30. Dafne schreef:

  Leuk om zo te trends op een rijtje te zien! De ruit en rood sla ik over, maar de bloemen zijn wel weer leuk.

  Liked by 1 persoon

 31. Veronique Janssen schreef:

  Leuk!

  Like

 32. Marion Stam schreef:

  Ik hou van rood en ook van ruiten. Ik zit dit najaar dus helemaal goed.

  Liked by 1 persoon

 33. Cassandra schreef:

  Ik vind vooral dat rode wel heel tof. Ruit iets minder En die bordeaux jas bovenaan… wauw! Hebben!

  Liked by 1 persoon

 34. Nicole Orriëns schreef:

  De ruitprint ga ik zeker niet doen. Ik houd meer van bloemetjes : )

  Liked by 1 persoon

 35. blogenbeauty schreef:

  Rood vind ik helemaal geweldig. En een mooie ruit kan ik ook wel waarderen.

  Liked by 1 persoon

 36. Leuke trends! Ik draag altijd graag bloemetjes en rood, dus dit najaar zit ik goed.

  Liked by 1 persoon

 37. jessie schreef:

  Leuk dat het ruitje terug is. Ik houd wel van houthakkersblouses in het weekend 🙂

  Liked by 1 persoon

 38. susanwijdemans schreef:

  Zelf vind ik de ruitjes denk ik het leukst 🙂

  Liked by 1 persoon

 39. hippiemeisje schreef:

  Ik volg de mode niet, doe gewoon aan wat ik graag aan doe en mooi vind! Maar bloemetjes zijn altijd leuk, de kleur rood ook trouwens….. een geruit mannenhemd vind ik dan ook weer mooi om te dragen, dus ik hoop dat het bij mannen ook zo is (tsja, ik heb misschien en nogal eerder apparte kledingstijl…) Ik draag sowieso nogal mannen en vrouwenkledij door elkaar! 😉 Met mijn lengte kan je dat perfect en ze zijn te combineren hoor! 😉

  Liked by 1 persoon

  1. mamaishblog schreef:

   Super tof dat je jouw eigen stijl hebt! En handig dat je ook mannenkleding kan dragen. Zou ik ook willen maar ben te klein voor 😏

   Liked by 1 persoon

 40. Echt heel mooi artikel met voor iedereen iets. Ik hou van het zakelijke. Dank je

  Liked by 1 persoon

 41. Jamey Herben schreef:

  Wat een leuke trends weer. Ik zie dit allemaal wel zitten hah!

  Liked by 1 persoon

 42. mamasliefste schreef:

  Rood is echt mijn kleur, dus ik ben erg blij dat dat weer helemaal terug is

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s