Dit zijn de leukste trends voor het najaar!

Langzaam maar zeker berg ik mijn zomerkleding op om plek te maken voor de trends van dit najaar. Hieronder vind je mijn favoriete trends op een rij.

Make love not war
De opvallendste kleur van dit najaar is de kleur rood. Laat je niet afschrikken door rood want er zijn verschillende tinten die prachtig matchen bij elke huidskleur. Je kan kiezen tussen felrood tot meer donkerrood. Wil je echt opvallen? Ga dan voor een rode winterjas. Maar je kan natuurlijk ook voor een ander kledingstuk kiezen.

Let’s talk business
Mocht je rood te opvallend vinden maar wil je wel een statement maken dan kan dit met een pak. Dit seizoen zien we weer het pak terugkomen en hoe. Hierin ga je zaken doen als een echte girlboss. Maar denk wel out of the box. Neem bijvoorbeeld een pak met een cropped broek of draag mannelijke schoenen onder je pak in plaats van pumps.

Think out of the box
Over out of the box gesproken, de ruitprint is dit seizoen weer terug. Ik moet toegeven dat ik er wel gecharmeerd van ben. Het geeft mij een ouderwets, gezellig Engels countryside gevoel met afternoon tea, scones en huisgemaakte room.

Welcome to the future
Deze trend hebben we vorig jaar al gezien maar kennelijk zijn we hier (nog) niet op uitgekeken: metallic. Ik begrijp dat dit heftig kan zijn maar metallic kan je hetzelfde combineren als zwart, wit en nude. Heel makkelijk dus. En met de onderstaande schoenen heb je het gevoel dat je de juiste stappen zet richting jouw toekomst.

There are always flowers for those who want to see them
De floral trend blijven we ook dit najaar zien. Gelukkig! Want ik kan geen genoeg krijgen van bloemen.

Ben je fan van de bovenstaande trends? Deze shop je bij ESPRIT.

In samenwerking met ESPRIT. 

44 comments

 1. Ik ben volgens mij een soort anti-trend persoon, want deze trends spreken mijzelf niet aan en passen ook niet bij mij. Qua kleding draag ik dagelijks een jeans met een shirtje, misschien moet ik toch eens wat andere dingen gaan proberen 🙂

  Liked by 1 persoon

 2. Rood is zeg maar wel mijn ding! Zeker als het een blouse met stoere ruit betreft of bijvoorbeeld het knalrode blazertje dat ik in mijn kast heb hangen. Gecombineerd met een stoere jeans en sneaker is mijn outfit helemaal af. Die cropped broek snap ik ook echt niet. Over het algemeen vind ik dat niet flatterend bij de dames die het dragen. Ieder z’n ding zullen we maar zeggen!

  Liked by 1 persoon

 3. Rood is mijn favoriete kleur! Toch heb ik niet zoveel rood in de kast hangen, alleen een shirt en een zomerjas. Ik draag vaak wat meer neutrale kleuren, zodat het allemaal goed te combineren is met elkaar. Maar ik draag wel graag rode lippenstift.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik ben ook fan van het rood, het is soms even zoeken naar de tint, maar iedereen kan rood dragen.
  En het is inderdaad dringend tijd om de zomerkast op te bergen, merkte in vandaag in de supermarkt waar ik de enige was in een zomerrokje… #waarisdezomer?

  Liked by 1 persoon

 5. Ik draag eigenlijk bijna nooit felle kleuren. Toch vind ik dat rood wel mooi, maar denk altijd dat het me niet staat. Zeker die donkerrode jas vind ik erg mooi. En tja, dat metallic is echt niet mijn ding. Snapte het vorig jaar al niet! 😉

  Liked by 1 persoon

 6. Ik volg de mode niet, doe gewoon aan wat ik graag aan doe en mooi vind! Maar bloemetjes zijn altijd leuk, de kleur rood ook trouwens….. een geruit mannenhemd vind ik dan ook weer mooi om te dragen, dus ik hoop dat het bij mannen ook zo is (tsja, ik heb misschien en nogal eerder apparte kledingstijl…) Ik draag sowieso nogal mannen en vrouwenkledij door elkaar! 😉 Met mijn lengte kan je dat perfect en ze zijn te combineren hoor! 😉

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s