fbpx

How to wear; 1 blouse 2 looks

Aangezien ik geen walk in closet heb, verander ik twee keer per jaar mijn kledingkast. Nu maakt mijn zomergarderobe plaats voor mijn herfst en winter items. Wanneer de dagen kouder worden, krijgen mijn vesten, truien en blazers weer the front row in mijn kledingkast. Maar hopelijk krijgen we nog mooie dagen en dan draag ik graag een blouse.

Wil je naast de klassieke witte blouse of een spijkerblouse een keer iets anders dan kan dat! Het aanbod is groot en daarmee heb je veel keuze. Een blouse vind ik leuk omdat ik het op verschillende manieren kan stylen.

Toen ik op zoek ging naar een mooie blouse voor dit najaar, ben ik echt verliefd geworden op deze. In eerste instantie oogt deze blouse heel zakelijk en netjes maar ik laat je hieronder zien dat het ook casual gedragen kan worden.

let’s talk business 

Voor the office look draag je deze blouse met een zwarte pencil skirt en enkellaarzen. Met slechts een aantal kleine aanpassingen draag je dezelfde blouse ook na je werktijd. Je gooit je haar los en doet een mooie lipstick op en you are ready to go.

fotodef4fotodef3fotodef2Blouse VILA – Pencil skirt SUPERTRASH – Enkellaarzen ZARA

Zondag brunch

Ga je in het weekend voor de casual city look dan combineer je dezelfde blouse met een spijkerrok en loafers. Dit is een perfecte outfit voor de zondag brunch met of zonder kids.

fotodef6fotodef5Blouse VILA – Spijkerrok ZARA – Loafers ZARA

Welke look vind jij het leukst?

Deze blogpost is in samenwerking met vind-kleding.nl.

Aanbevolen artikelen

82 Reacties

 1. Wow, die blouse staat je echt fantastisch. Je hebt er ook het perfecte figuur voor 🙂

  1. Dank je wel! Dag is lief van je🤗

 2. prachtige blouse, die kleur staat je enorm goed en de toffe strik maakt het af. Cool, thnx for sharing

 3. Ik vind het altijd weer erg leuk als je met 1 kledingstuk verschillende looks kunt maken.

 4. Prachtige blouse! Ik vind de look met de zwarte rok het mooiste denk ik.

 5. Wat een mooie, vrolijke blouse. Leuke shoot

 6. Heel mooi, vooral op zwart vind ik.

 7. Heel mooi! Ik vind vooral de eerste heel gaaf. De tweede ook, maar die zou ik voor mezelf niet zo heel snel kiezen.

 8. Wat leuk om te zien hoe je die blouse combineert. Vooral optie een vind ik erg classy!

 9. Leuk hoe je een op het eerste gezicht “nette”blouse op verschillende manieren kan combineren.

 10. staat je heel goed en ik vind de combi met de zwarte rok en heels het mooist!

 11. Ik vinde de eerste look toch wel het mooiste. Ziet er heel netjes en chique uit

 12. Vind de kleur van de blouse echt heel tof! Zo jammer dat oker mij niet staat :'(

 13. Wat een mooie blouse! Vind beide looks mooi. Ik zoek ook nog een blouse in zo’n kleur

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: