How to wear; 1 blouse 2 looks

Aangezien ik geen walk in closet heb, verander ik twee keer per jaar mijn kledingkast. Nu maakt mijn zomergarderobe plaats voor mijn herfst en winter items. Wanneer de dagen kouder worden, krijgen mijn vesten, blazers en truien weer the front row in mijn kledingkast. Maar hopelijk krijgen we nog mooie dagen en dan draag ik graag een blouse.

Wil je naast de klassieke witte blouse of een spijkerblouse een keer iets anders dan kan dat! Het aanbod is groot en daarmee heb je veel keuze. Een blouse vind ik leuk omdat ik het op verschillende manieren kan stylen.

Toen ik op zoek ging naar een mooie blouse voor dit najaar, ben ik echt verliefd geworden op deze. In eerste instantie oogt deze blouse heel zakelijk en netjes maar ik laat je hieronder zien dat het ook casual gedragen kan worden.

let’s talk business 

Voor the office look draag je deze blouse met een zwarte pencil skirt en enkellaarzen. Met slechts een aantal kleine aanpassingen draag je dezelfde blouse ook na je werktijd. Je gooit je haar los en doet een mooie lipstick op en you are ready to go.

fotodef4fotodef3fotodef2Blouse VILA – Pencil skirt SUPERTRASH – Enkellaarzen ZARA

Zondag brunch

Ga je in het weekend voor de casual city look dan combineer je dezelfde blouse met een spijkerrok en loafers. Dit is een perfecte outfit voor de zondag brunch met of zonder kids.

fotodef6fotodef5Blouse VILA – Spijkerrok ZARA – Loafers ZARA

Welke look vind jij het leukst?

Deze blogpost is in samenwerking met vind-kleding.nl


63 thoughts on “How to wear; 1 blouse 2 looks

 1. Wat een mooie blouse zeg! Helaas kan ik geen geel hebben, maar ik zou hem zeker in een andere kleur willen hebben. Die eerste outfit is echt prachtig! Die tweede is ook mooi, maar die eerste is echt iets wat ik zo zou aantrekken!

  Liked by 1 persoon

 2. Wooaahhh de look met de rok ♥ Pure perfectie! Die blouse is inderdaad geweldig net als die rok. Perfect gecombineerd. De kleur van de blouse vind ik ook erg mooi. Ik ben nog opzoek naar zo een kleur jas, een soort trenchcoat, dus als je iets weet….

  Liked by 1 persoon

 3. De officelook spreekt mij meer aan, terwijl ik helemaal nooit gekleed gaat als een officegirl. Ik combineer veel met mijn kleding..veel mensen denken dan ook dat ik weer een nieuwe kledingstuk heb. Ehh nee, of toch wel? 😉

  Liked by 1 persoon

 4. Ik vind de eerste outfit het mooiste! Heel leuk gecombineerd, mooie blouse, ook al is het iets wat ik zelf misschien niet zou uitkiezen. De kleur vind ik echt gaaf! staat je ook goed 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s