De 5 leukste schoenentrends herfst&winter

Het blijft leuk om nieuwe schoenen aan te schaffen. Een nieuw modeseizoen betekent dus ook nieuwe schoenentrends! Ik vind ze allemaal mooi en kan eigenlijk niet kiezen. Maar misschien hoeft het ook niet. De schoenen die ik je laat zien, zijn ook nog eens betaalbaar!

Welke is jouw favoriet?

Volg je mij al?

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ
BLOG: https://mamaish.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/
PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

65 reacties

  1. Oh, dat wordt dan nog lastig want het is allemaal niet mijn smaak. Ik ben sowieso meer van de neutrale kleuren en bloemetjes op mijn schoenen… nee, dat wordt hem echt niet.

  2. Ik moet eerlijk bekennen, allemaal niet dat ik zeg van Yes!! Die moet ik hebben. Misschien leuk voor er bij maar daar blijft het wel bij. Sorry! Alleen de laatste met de bloemen vind ik echt leuk en zou ik misschien kunnen aanschaffen.

  3. Leuke en informatieve video, goed in elkaar gezet ook!
    Ik ben gek op sandaaltjes met bling maar wat laarzen betreft hou ik toch meer van basic en zwart.. De bloemen op dat laatste paar vind ik wel mooi maar vind het model weer te stoer haha.

  4. Leuk gevonden de nieuwe winter trends voor dit jaar. Alleen wel jammer dat je voor 1 stijl kiest. Alles is wat netter. Ik zou dan ook kijken naar sneakers en wat meer casual. De western achtige laarzen zijn leuk. Voor mij niet western genoeg. Haha. Dat is persoonlijk. Wel erg leuk gebracht.

  5. Leuke vlog. Moet zeggen dat ik niet zo de trends volg maar gewoon koop wat ik zelf mooi vind. Ik ben al een tijdje op zoek naar nieuwe laarsjes dus kan je tips wel gebruiken.

  6. Hele leuke trends en moet eerlijk zeggen dat ik ze wel graag volg als ik ze mooi vind. Ik hou erg van florale printjes en ook de velvet trend vind ik wel leuk! Enkellaarsjes blijven mijn favorieten omdat ze onder veel passen.

  7. Ik moet echt stoppen met het kopen van schoenen haha! Maar met zoveel leuks is dat erg moeilijk! 🙂 Ik hou erg van sneakers en korte laarsjes. Soms mag het wat stoerder en soms wat eleganter!

  8. Ik zie hele leuke laarsjes er tussen staan. Die met die bloemetjes had ik zaterdag ook al her en der in de stad gezien, erg leuk! Leuke video, goed gedaan! 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.