fbpx

MAMA-ISH is genomineerd voor de Liebster Award 2017

Vorige week liet ik jullie weten dat ik genomineerd ben voor de Liebster award 2017Echt een eer om genomineerd te zijn! Super bedankt Maargy van maargy.com voor deze nominatie. Ik lees met veel plezier jouw blog en toen ik nietsvermoedend mijn blog tussen de genomineerden zag, maakte ik een sprongetje!

LiebsterAward

Het idee is om de blogger door middel van persoonlijke vragen beter te leren kennen. Omdat ik door Maargy genomineerd ben, besloot ik om haar vragen te beantwoorden. Dus laten we beginnen.

1.Wat is het meest extreme wat je ooit hebt gedaan?

Tijdens een snorkeltrip bij de Perhentian eilanden sprong ik in mijn eentje (toen een aantal weken zwanger van mijn tweede kind) in de zee op zoek naar haaien. Ik heb toen ook daadwerkelijk een zwartpuntrifhaai gezien. Achteraf dacht ik wel dat dit misschien niet helemaal slim was.

2. Is het glas half vol of half leeg ?

Altijd halfvol. Ik geloof in een positieve mindset.

3. Welke personage in welke film zou je in het echte leven willen zijn?

Dan zou ik Storm zijn in the X-men. Het lijkt mij te gek om superkrachten te hebben.

4. Wat is het meest afgespeelde nummer op je Ipod?

Ik heb geen Ipod maar ik heb vaak Youtube of Spotify aanstaan en dan luister ik naar SADE greatest hits. Heerlijk achtergrond muziek om te werken of te relaxen. Het kan allebei!

5. Wat was het eerste dat je kocht van je eigen geld?

Ja dat weet ik nog! Een complete outfit voor mijn diploma-uitreiking. Ik ging toen in mijn eentje naar H&M en heb alles bij elkaar gestyled.

6. Wat is de beste of leukste aankoop die je ooit gedaan hebt?

De leukste en meest bijzondere aankopen vind ik de aankopen die je op reis doet. Ik heb een klein tasje waarin alleen munten en een pinpas passen. Deze heb ik op Koh Samui in Thailand gekocht. Elke keer als ik dat mini tasje zie dan word ik zo intens blij.

7. Wat is je grootste blunder (tot nu toe) ?

Oh heb je even. Ik ben wat dat betreft best wel een kluns. Bij een nieuwe job kan ik mezelf wel meerdere keren aan dezelfde persoon voorstellen. Hoe erg! Dan blijft degene toch niet hangen. Haha.

8. Wat was de laatste film, tv-programma of boek waarbij je moest huilen?

Ik ben best wel emotioneel en huil snel tijdens een film. De laatste film die indruk maakte was THE LIGHT BETWEEN OCEANS. Dan breekt mijn mama’s hart. Must see by the way!

9. Waar zou jij wonen als je overal op de wereld zou kunnen wonen?

Ik wil ooit op een chill eiland wonen waar bijna geen verkeer is, waar je de hele dag op je blote voeten kan lopen en elke avond de zon ziet weg zakken in de zee. Een soort van Hakuna matata vibe. Some day maybe….

10. Geloof jij in Karma?

Jazeker! Ik geloof oprecht dat als ik goed doe die goedheid bij mij terugkeert. Give good and receive good.

11. Ga je op je gevoel of je verstand af?

Ik ga 100% op mijn gevoel af. Ik ben echt een gevoelsmens. Als het goed voelt dan doe ik het!

En nu komen mijn nominaties! (in willekeurige volgorde).

1 https://footprintsaroundtheworld.be

Lien zet samen met haar man en 2 kids van 5 en bijna 4 overal haar footprints neer. Steeds op zoek naar de mooiste plekjes die de wereld te bieden heeft. Van Middelkerke tot Marrakesh, van La Roche tot Las Vegas, van Nederland tot Noorwegen.  En alles daar tussenin. Dat vind ik te gek! Waarom stoppen met reizen en op avontuur gaan wanneer je ouder wordt. You go Lien!

2. https://metmamauit.com

Ben je minder avontuurlijk of ben je meer op zoek naar leuke uitjes met jouw kids. Dan kan je veel inspiratie opdoen bij Priscilla. Zij is mama van 2 prachtige kids en gaat graag met hen op stap. Ze is ondernemend en deelt haar leuke uitjes met ons! Dus wat ga jij dit weekend doen?

3. https://mamazijn.nl/mama/miryamarntzen/

Ik volg al een tijdje deze te gekke mama en haar gezin met 4 kids. Zij laat het zo makkelijk uitzien. Hoe doet ze dat toch? Daarnaast is ze ook nog danstherapeut en dansdocent. Op haar Youtube kanaal Mom in heels kan je dit gezin ‘live’ volgen onder de naam Life with the fantastic four.  Hoe toepasselijk!

4. http://www.ilovebudgetmakeup.nl

Angela blogt voornamelijk over budget- en drogisterij makeup en af en toe zie je ook reviews van high-end producten. Maar haar voorkeur gaat uit naar portemonnee vriendelijke make-up, verzorgingsproducten en cosmetica. Love it! Ik ben het met haar eens dat mooi zijn niet veel geld hoeft te kosten. Ook deze dame heeft een Youtube kanaal: ilovebudgetmakeupnl. 

5. http://www.capitalmonday.com 

Chantal is een lifestyle blogger en grafisch ontwerper. Op haar blog kan je van alles lezen over lifestyle, reviews van producten, fashion, hotspots en reizen. Wat ik ook leuk vind, is dat ze haar kleding verkoopt via United Wardrobe. Ik deel haar mening dat het zonde is om kleding te laten hangen terwijl je iemand anders er heel erg blij mee kan maken. Het is nog duurzaam ook 😉

Van harte gefeliciteerd alle genomineerden! Het is erg leuk als jullie ook andere blogs nomineren. En vergeet mij niet te taggen! Ik vind het leuk om te lezen.

Liefs, Bouchra

Volg je mij al?

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ

BLOG: https://mamaish.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/

PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

52 Reacties

 1. Wat een leuke tag…!

 2. Gefeliciteerd met je nominatie. Nu ik me heb verdiept in die award, maakt het me niet zo veel uit dat ik niet genomineerd ben ☺️. Leuke TAG om te lezen.

  1. Dank je wel! Het is altijd leuk om genomineerd te zijn😉🙌🏼

 3. Leuke tag! Gefeliciteerd met je nominatie ook trouwens! Go girl!

 4. Yikes! Dat vind ik eng met die haai. Dat is inderdaad best iets extreems!

 5. Gefeliciteerd met je nominatie! Het is altijd leuk om waardering te krijgen voor je blog

  1. Dank je wel! Vind ik ook☺️

 6. Haaa! Wat een fijne verrassing zeg! Dat had ik niet zien aankomen! 🙂 Superhard bedankt voor de nominatie! x

  1. Graag gedaan! Ben dol op je blog😄

 7. Wat tof dat je genomineerd bent joh, echt super! Leuk om je zo wat beter te leren kennen!

 8. Leuk die nominatie! Gefeliciteerd 🙂 Mooie manier om andere bloggers te leren kennen!

 9. Proficiat met je nominatie. Leuke vragen in die tag. Leer je weer meer over iemand

 10. Leuke antwoorden op leuke vragen waardoor je iemand op een nadere manier leert kennen.

 11. Linda | travellersoftheworld

  Een hele tijd geleden was ik hiervoor ook genomineerd, het blijven leuke artikelen om te lezen! Op de Perhentians zagen wij geen haaien, wat heb ik daarvan gebaald zeg. Maar wie weet krijgen we die kans ergens anders ook ooit nog eens. Ik ben wel benieuwd welk eiland dat mooie eiland was zonder verkeer dat je beschrijft! Klinkt heel goed en fijn 🙂

 12. Goed hoor die nominatie! Veel succes!!

 13. Proficiat met jouw benoeming
  Zoiets is altijd een stimulans om verder te Bloggen
  Vriendelijke Groet
  Theo

 14. Gefeliciteerd! Super leuk! Altijd fijn om waardering te krijgen. Miryam volg ik ook en schrijft inderdaad super! Erg mooie en leuke blogs. Heel veel succes!!

 15. Wat een super leuke tag ! Heel leuk om te lezen.

 16. Super leuk dat je genomineerd bent en wat leuk om zo op deze manier wat meer over je te weten te komen 😉

 17. Gefeliciteerd met je Award. En leuk om je antwoorden te lezen.

 18. Gefeliciteerd, goed bezig! Heel leuk om je antwoorden te lezen!

 19. Deze tag gaat echt al enorm lang bloggerland door zeg. Leuk om t zien!! Ik kreeg ‘m zelf voor het eerst in 2013.

 20. Wat een leuke tag, grappig om te lezen.

 21. Gefeliciteeerdd met je nominatie! Toch een leuke waardering die je hierdoor krijgt!

 22. gefeliciteerd met je nominatie, ik ben ook ooit eens genomineerd dus ik ken het 🙂

 23. Leuk om te zien wie je genomineerd hebt. Ik ga ze eens nader bekijken.

 24. Gefeliciteerd met je nominatie. Leuke vragen ook en nog leukere antwoorden. 😉

  1. Dank je wel! Lief van je🤗

 25. Gefeliciteerd met je nominatie, ik ken ilovebudget al wel een tijdje via instagram, vind het leuk dat ze nu ook een blog heeft

 26. Gefeliciteerd met de nominatie. Je hebt ook leuke andere blogs genomineerd, ken ze bijna allemaal en vind ze ook heel tof. Die haai klonk trouwens best eng 🙂

 27. leuk gefeliciteerd!

 28. Wat leuk om dit te lezen. Gefeliciteerd met je nominatie en erg herkenbare antwoorden ook haha.

 29. Leuk om te lezen en je meteen een beetje te leren kennen. En gefeliciteerd uiteraard met je nominatie! 😊

 30. Gefeliciteerd met je wel verdienden nominatie! 😉 Leuk om je via je antwoorden wat beter te leren kennen! Gaaf he de Perhentians? Ga zo door en bedankt dat je me genoemd hebt 🙂 x

 31. Gefeliciteerd met je nominatie! Wat leuk zeg! Ook leuk om meer over jou te weten te komen 🙂

 32. Gefeliciteerd met je nominatie, leuk om je zo wat beter te leren kennen

 33. Wat een leuke vragen! En gefellciteerd met je nominatie.

 34. Het principe van karma spreekt me aan, maar ik weet niet of het echt bestaat. Ergens hoop ik wel, want het heeft iets van gerechtigheid.

  1. Exact, gerechtigheid. Dat hoop je dan🙏🏼😉

   1. Ja het zou fijn zijn als het zo werkte. Nu lijkt het leven niet altijd eerlijk….

 35. Leuk dat je diplomauitreiking outfit naar de H&M ging. Die hebben ook een goed en leuk aanbod.

 36. Ik zou wel eens Sissy willen zijn : ) Vanwege haar mooie haar en de mooie jurken.

 37. Mijn grootste blunder was de schuld van iemand anders. Ik ging van de glijbaan in het zwembad, maar halverwege zat een man zich vast te houden. Dus ik belandde met mijn kruis in zijn nek en samen gleden we naar beneden….

  1. hahahahah….ik hoop dat jullie hier om konden lachten.

   1. Mwah… dat weet ik eigenlijk niet meer. Ik vond het zo genant dat ik de reactie van de man niet meer herinner.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: