De 5 leukste herfst accessoires

Ben jij al klaar voor de herfst? Met deze accessoires zie je niet alleen stijlvol uit maar heb je het ook een stuk warmer. Bekijk hieronder de video.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Op mijn PINTEREST laat ik nog meer looks zien en hoe je deze accessoires kan combineren. https://nl.pinterest.com/mamaishblog/make-a-statement/

Volg je mij al?

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ

BLOG: https://mamaish.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/

PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

33 reacties

  1. Die tip van de statement ear rings is natuurlijk op elkaar jaar van toepassing. Vaak als ik geen zin heb om veel moeite te doen neem ik een zwarte trui of t-shirt een blazer en statement oorbellen. Spijkerbroek eronder een leuk schoentje en ik ben klaar!

  2. Ik kreeg commentaar dat ik vaker een riem moet dragen. Bij één broek weet ik gewoon dat ik een riem nodig heb. Tot nu toe heb ik geen sjaal om gehad. Nog veel te warm voor, maar dat komt wel als het wat kouder wordt.

  3. Echt een leuke look heb je aan op de foto! Ik hou van bruintinten in de herfst <3 Statement oorbellen vind ik ook zo tof! Dat zou ik echt vaker willen dragen, snel op zoek naar een paar nieuwe mooie 🙂

  4. Oh ik ben nou niet zeker of mijn vorige reactie niet is doorgekomen of nog moet worden goedgekeurd, want ik kreeg een wit scherm :’) Naja in ieder geval schreef ik dat je look erg mooi is. Ik hou van bruintinten in de herfst <3 en statement oorbellen zijn zo tof! Die zou ik ook echt graag vaker willen dragen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.