De leukste winterjassen

Één van mijn favoriete kledingstukken in de winter is natuurlijk de winterjas. Het is niet alleen functioneel maar het is door de jaren heen een statement piece geworden.

Dit zijn de leukste winterjassen van dit seizoen. Of je nu voor trendy of klassiek gaat, de keuze is enorm groot. Dus kies maar…

Teddy jas

De meest adorable jas van dit seizoen; de teddy jas. In deze jas ben je een teddybeer en heb je een hoog§§ aaibaarheidsgehalte. Ik weet zeker dat je kids niet van je af kunnen blijven.

Bikerjas met bont

Vind je de teddy jas te soft dan is deze stoere bikerjas gemaakt voor jou.  In de video van vorige week zag je de leukste herfstaccessoires. Één van die accessoires was de zeemanspet. Als je de bikerjas met de zeemanspet combineert, maak je jouw stoere look helemaal af.

Geruite jas

Deze trend is eigenlijk niet nieuw en komt om de zoveel jaar weer terug maar dan in een nieuw jasje. Het gaat hier om de geruite jas. Of je nu van kleine ruiten of grote ruiten houdt. Deze jas maakt je look in ieder geval stijlvol. Een leuk spelletje met de kids; tel hoeveel ruiten mama’s jas heeft? 😉

Rood

Hou je van opvallen en durf je kleur te dragen? Ga dan voor de rode jas. Een groot pluspunt; jouw kids raken je niet kwijt in de speeltuin.

Puffy jas

Deze jas is gemaakt voor degene die het altijd koud heeft en comfort bovenaan heeft staan. Want geloof me, in deze jas heb jij het nooit meer koud. Echt nooit meer. Dus laat de winter maar beginnen.

Welke jas past bij jou?

Op mijn Pinterest heb ik een bord aangemaakt om je verschillende looks te laten zien; READY FOR WINTER. Daar zie je meer jassen en hoe je deze kan stijlen.

Volg je mij al?

BLOG: https://mamaish.com
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ
FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/
PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

Deze foto’s dienen ter inspiratie. Bron: Pinterest. 

51 reacties

  1. Toen ik de puffy-jas zag, schoot ik even in de lach. Het lijkt wel een dekbed! Die skip ik dus even, maar ikzelf heb vorig jaar geïnvesteerd in een lange RODE jas/mantel. Ik liep dus al voor op de mode, wat leuk! Dit jaar draag ik hem gewoon weer. Hij ziet er nog gloednieuw uit en hij maakt me ook heel vrolijk 🙂 Heerlijk dat rood!

  2. Ik vind de teddyjas echt prachtig en hij lijkt me heerlijk warm! Verder ben ik zo niet stylish dat ik bang ben dat ik er als een veredelde teddybeer bijloop, dus kopen durf ik em niet…

  3. De Teddy jas vind ik wel wat hebben maar vraag me af of zoiets mij zou staan. Ook hoe zo’n jas er nog uitziet na een flinke regenbui. Die Puffy jas… het lijkt wel of je nog je slaapzak om hebt joh, wat een ding. Ik zou in dit geval eerder voor de bikerjas gaan, stoer en warm.

  4. Ik wil ze allemaal behalve die laatste, haha! Die lijkt een beetje op een dekbed als je ’t mij vraagt. Helaas moet ik deze winter even dealen met m’n hobbezak-a.k.a.-teddyberen-fluffy-mega-vest omdat m’n belly in de weg zit. Volgend jaar winter ga ik ZEKER voor die “gewone” teddyjas en het biker jacket met bont!

  5. Die laatste ziet eruit alsof je je dekbed om je heen hebt gevouwen, wel comfortabel, maar erg stijlvol vind ik het niet, haha. Ik ben al een tijd op zoek naar een nieuwe winterjas, maar ik ben zo kieskeurig…

  6. De teddy jas lijkt me heerlijk zitten, alleen wil ik er niet aan denken hoe hij ruikt na een flinke regenbui. Heb dit jaar maar gekozen voor een praktische jas. Niet per se de mooiste, maar wel lekker warm.

  7. Ik ga deze winter voor de bikerjas met bont, helemaal verliefd op! Zo’n teddy jas lijkt me ook heerlijk, maar staat bij mij snel een beetje te slonzig. Ook leuk dat rood weer helemaal terug is!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.