fbpx

Zakelijke kleding is allesbehalve saai en kleurloos

Vind jij zakelijke kleding saai of moeilijk? Ben je het dragen van een pantalon en pumps zat? Dan is het leuk om een keer over andere opties na te denken. Persoonlijk vind ik zakelijke kleding allesbehalve saai. Hieronder vind je een aantal ideeën om jouw zakelijke garderobe nieuw leven in te blazen.

Mouwloze blazer

Hoewel blazers het zakelijk altijd goed doen, kan het soms gaan vervelen. Wil je iets anders proberen? Ga dan voor een mouwloze blazer. Deze draag je over een jurk of (col)trui met jeans. Hierdoor krijgt jouw outfit direct een boost.

Loafers

De hele dag op pumps rondrennen kan je behoorlijk uitputten. Draag in plaats van pumps een keer loafers. Heb je een grotere schoenmaat, kies dan voor loafers met een puntige neus. Hierdoor lijken jouw voeten kleiner.

Midi rok 

Ik kan me bijna geen leven meer voorstellen zonder een pencil skirt. Maar wat ben ik blij met de onderstaande midi rokken. Wanneer stijl en comfort zo makkelijk matchen ben ik snel om!

Jumpsuit

Er zijn zoveel soorten jumpsuits die je voor allerlei gelegenheden kunt dragen. Een jumpsuit past wat mij betreft perfect in een zakelijke omgeving. Een groot pluspunt; het is één kledingstuk. Ben je ‘ ochtends sneller klaar.

Kies kleur

Bij zakelijke kleding denk je snel aan de klassieke kleuren zwart, wit, grijs en (donker)blauw. Maar je kunt ook kleur dragen én een zakelijke uitstraling hebben. Het is alleen belangrijk om de juiste kleuren te combineren.

Op mijn Pinterest, LET’S TALK BUSINESS, zie je business outfits.

Aanbevolen artikelen

81 Reacties

  1. Ik vind de mouwloze blazer afschuwelijk, maar de jumpsuits zijn fantastisch, echt prachtig stijlvol gewoon!

    1. Haha, je bent de 1e die het afschuwelijk vindt. Leuk al die verschillende smaken.

  2. Hier staan inderdaad een paar dingen bij die ik nog wel wil hebben! Een jumpsuit, een midirok.. Die loafers laat ik aan me voorbij gaan; ik vind dat die puntige dingen vaak juist je voeten groter maken, zeker als ze dan ook nog eens plat zijn :$

  3. Ah ik hou van die pencil rokken… helaas ben ik er te klein voor en staan ze mij helemaal niet zo mooi als de dames op de foto! 😀

  4. Ik vind die jumpsuits superleuk. Die rokken zijn ook leuk maar passen niet echt bij mijn figuur

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: