How to: Fris en wakker uitzien

20620911_1969111803304653_2367287531484028504_n

We kennen het allemaal wel. Een nachtje te weinig geslapen. Met donkere kringen en rode ogen als gevolg. Maar met deze tricks zie je er toch fris en wakker uit! Bekijk hieronder de video.

Volg je mij al?

BLOG: https://mamaish.com

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/

PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

52 comments

 1. Chille tips! Ik heb nog niet vaak van die momenten, maar denk dat het wel handig is dat ik straks een keer met m’n hoofd in een bak met ijsblokjes ga hangen als beebie ons gebroken nachten bezorgt haha…

  Liked by 1 persoon

 2. Fijne tips die niet meteen een hele lading make-up inhouden 🙂 nu erachter komen welke kleur goed bij mij past. Ik ben zo’n type dat eigenlijk altijd wel donkere kleuren draagt.
  Fijne korte video ook, zo heb ik ze graag 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben normaal niet zo van de video’s, maar jeeeeeee, wat heb jij een fijne stem om naar te luisteren!
  De tip van kleur neem ik mee, want ik heb nogal veel zwart in mijn kast. Ik heb nog wat nieuwe kleding nodig, dus ik ga maar voor kleur, haha. Thanks

  Like

 4. Niks gemerkt van het geluidsoverlast! Goede tips! Ik draag meestal wel lipstick en kleur mijn wenkbrauwen ook altijd. Dat van die kleur zal ik onthouden, want draag meestal donkere kleuren…

  Liked by 1 persoon

 5. Nuttig! Highlighter gebruik ik eigenlijk niet echt (wel een speciale concealer voor mijn ogen van Clinique trouwens, All About Eyes. Onontbeerlijk. Maar die highlighter van Yves Saint Laurent heb ik ook nog ergens liggen. Lippenstift kan ik helaas even niet gebruiken en dát is jammer (mijn lippen hebben van zichzelf echt geen kleur. Hartstikke bleek). De kleur van kleding is een hele goede, want ik kies … inderdaad voor zwart. Dat van die wenkbrauwen verbaast mij best een beetje. Als je die ietwat inkleurt, maakt dat je dan niet nog wat bleker (als je net zoals ik geen lippenstift kan gebruiken)?

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s