Mijn eigen koffietafelboek

Ik geef het toe. Een fotoboek maken vind ik een uitdaging. Welke foto’s kies je uit de duizenden foto’s die je gemaakt hebt? Dus toen ik de kans kreeg om een fotoboek te maken, ben ik door al deze foto’s heen gegaan. En ik moet eerlijk bekennen dat ik dit geweldig vond.  Alle mooie herinneringen kwamen weer naar boven. Het was een nice trip down memory lane!

Dus hier is hij dan, mijn koffietafelboek waarin ik elke dag weer heerlijk kan bladeren. Onder het genot van koffie of iets anders.

Wil jij ook jouw eigen koffietafelboek? Maak het nu op Fotofabriek

VOORKANTfullsizeoutput_374

IMG_0403

fullsizeoutput_376

BINNENKANT
fullsizeoutput_37f

fullsizeoutput_382

fullsizeoutput_375

ACHTERKANT
fullsizeoutput_38f

In samenwerking met Fotofabriek

Volg je mij al?

BLOG: https://mamaish.com
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ
FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/
PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

50 comments

 1. Ziet er gaaf uit! In het verleden heb ik ook weleens een fotoboek gemaakt. De selectie is vaak de grootste uitdaging, maar inderdaad een mooie trip down memory lane. Veel plezier met je boek!

  Liked by 1 persoon

 2. Ik maakte vroeger altijd albums toen ik nog analoge foto’s maakte, en toen ik overschakelde op digitaal liet ik ze ook afdrukken en maakte ik enkele fotoboeken, maar dat is ondertussen al jaren geleden! Maar je doet me er weer zin in krijgen om nog eens wat vakantiefoto’s te bundelen in een boek!

  Liked by 1 persoon

 3. Wat leuk zeg en zeker grappig om neer te leggen, zo kijk je veel vaker even. We gaven mijn ouders een paar jaar gelden een fotoboekje van een vakantie en deze ligt op het dressoir, als ik bij hen thuis kom kijk ik er altijd weer even in, omdat het zo voor de hand ligt.

  Liked by 1 persoon

  • Ik heb er eentje voor mijn zoontje gemaakt toen hij 4 werd en naar school ging. Ik vond dat zo’n mijlpaal. Dus foto’s van dag 1 tot 4 jaar. Ik had ook alle highlights erin gezet, zijn eerste woordjes tot wanneer jij ging kruipen, lopen etc. Ook leuk voor hem wanneer hij groter is😁

   Like

 4. Ik heb tot nu toe een aantal boeken gemaakt. Klein, groot, duur, goedkoop maar ik neem er gewoon veel te weinig tijd voor. Maar heel eerlijk: het kost best veel werk. Software downloaden. Maar de selectie is het allermeeste werk. Zeker als je duizenden foto’s op de harde schijf hebt staan.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s