Mijn eigen koffietafelboek

Ik geef het toe. Een fotoboek maken vind ik een uitdaging. Welke foto’s kies je uit de duizenden foto’s die je gemaakt hebt? Dus toen ik de kans kreeg om een fotoboek te maken, ben ik door al deze foto’s heen gegaan. En ik moet eerlijk bekennen dat ik dit geweldig vond.  Alle mooie herinneringen kwamen weer naar boven. Het was een nice trip down memory lane!

Dus hier is hij dan, mijn koffietafelboek waarin ik elke dag weer heerlijk kan bladeren. Onder het genot van koffie of iets anders.

Wil jij ook jouw eigen koffietafelboek? Maak het nu op Fotofabriek

VOORKANTfullsizeoutput_374

IMG_0403

fullsizeoutput_376

BINNENKANT
fullsizeoutput_37f

fullsizeoutput_382

fullsizeoutput_375

ACHTERKANT
fullsizeoutput_38f

In samenwerking met Fotofabriek

Volg je mij al?

BLOG: https://mamaish.com
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ
FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/
PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

50 reacties

  1. Ziet er gaaf uit! In het verleden heb ik ook weleens een fotoboek gemaakt. De selectie is vaak de grootste uitdaging, maar inderdaad een mooie trip down memory lane. Veel plezier met je boek!

  2. Ik maakte vroeger altijd albums toen ik nog analoge foto’s maakte, en toen ik overschakelde op digitaal liet ik ze ook afdrukken en maakte ik enkele fotoboeken, maar dat is ondertussen al jaren geleden! Maar je doet me er weer zin in krijgen om nog eens wat vakantiefoto’s te bundelen in een boek!

  3. Wat leuk! Inderdaad mooi om neer te leggen. Vind zelf ook altijd dat uitzoeken van de foto’s altijd zo’n werk, vandaar dat ik het ook nog niet heb gedaan…

  4. Wat leuk zeg en zeker grappig om neer te leggen, zo kijk je veel vaker even. We gaven mijn ouders een paar jaar gelden een fotoboekje van een vakantie en deze ligt op het dressoir, als ik bij hen thuis kom kijk ik er altijd weer even in, omdat het zo voor de hand ligt.

  5. Ik loop altijd tegen het probleem aan dat het zoveel werk is om alle foto’s uit te zoeken met als gevolg dat er pas 2 jaar later een fotoboek ligt… Ben wel van de bewerkingsopties en vind jouw boek ook super mooi!

    • Ik heb er eentje voor mijn zoontje gemaakt toen hij 4 werd en naar school ging. Ik vond dat zo’n mijlpaal. Dus foto’s van dag 1 tot 4 jaar. Ik had ook alle highlights erin gezet, zijn eerste woordjes tot wanneer jij ging kruipen, lopen etc. Ook leuk voor hem wanneer hij groter is😁

  6. Ik heb tot nu toe een aantal boeken gemaakt. Klein, groot, duur, goedkoop maar ik neem er gewoon veel te weinig tijd voor. Maar heel eerlijk: het kost best veel werk. Software downloaden. Maar de selectie is het allermeeste werk. Zeker als je duizenden foto’s op de harde schijf hebt staan.

  7. Wat een prachtig boek! Ik heb net het ‘1ste jaar’ boek af van mijn dochtertje en ze is net 2 geworden haha. Ik vind dat er altijd wel veel werk in zit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.