De leukste truien die je warm houden tijdens de winter

Wanneer het koud wordt, dan grijp ik naar een trui. Een aantal jaren geleden deed ik dit helemaal niet. Ik vond truien saai en inspiratieloos. Maar tegenwoordig krijg ik er geen genoeg van. Nu heb ik de onderstaande truien allemaal in mijn kledingkast liggen. Ze passen bij verschillende gelegenheden. Zelfs voor een avondje uit. Welke past het beste bij jou?

Coltrui

In een coltrui heb je het heerlijk warm. Daarom vind ik het ideaal om het tijdens de winter onder bijvoorbeeld een jurk te dragen. Of onder een blouse. Naast het feit dat het warm is, zorgt het ook voor een leuk effect.

Oversized trui

Deze trui is heerlijk omdat hij niet te strak zit. Hierin kan je lekker ‘wonen’ en je geen zorgen maken om je belly. Heerlijk tijdens die dagen waarin je extra comfort nodig hebt.

Hoody

Ik ben niet echt een sporty type maar who cares. Hoodies zitten heerlijk en je hebt in de winkels geweldige exemplaren. Stiekem word ik nog steeds erg blij van de hoodies van mijn man. Ideaal voor de dagen waarin ik geen zin heb om mijn best te doen. Hij is er daarentegen iets minder blij mee.

Lange trui

Ik draag heel vaak een lange trui wanneer het te koud is voor een jurk. Voor de casual look combineer ik de lange trui met sneaker en een faux leather broek. En wanneer ik liever voor de vrouwelijke look ga, draag ik het gerust met heels of boots. Liever geen vormloos figuur? Draag dan een riem om je taille te accentueren.

Sweater

Een sweater is echt heerlijk. Hij houdt je warm en hij zit lekker comfortabel. Draag wel een mooie sweater. Wanneer deze te oud of te gedragen is, kan je er slonzig uitzien. De vrouwen hieronder hebben het wel goed begrepen.

Check voor inspiratie mijn Pinterest bord De leukste truien.

57 reacties

  1. Mooie inspiratie ideeën weer! Ik hou ook van truien al heb ik hier in
    Maleisië niet echt gelegenheden om ze te dragen. Ik vind col truien altijd erg stijlvol. Liefs Maargy x

  2. Oversize trui addict hier aanwezig! Die passen echt overal bij en ongeacht of je nu beetje bijkomt of niet ze blijven passen. Nu in mijn geval perfect voor de zwangerschap hahaha

  3. Die zwarte met okergeel, zo mooi! Oversized truien zijn écht m’n favorietjes momenteel, helemaal met die dikke buik. Legging eronder, leuke schoentjes, desnoods kraagje eronder… Done!

  4. Wat een prachtige looks – ben wel fan van die lange truien – zelf nog niet gedragen, maar misschien moet ik het eens uitproberen 🙂

  5. Geef mij maar een lekker sweater of een oversized trui. Eerst vond ik het ook een beetje saai. Maar je kunt de leukste breiwerken. Vinden tegenwoordig,

  6. Leuke voorbeelden! Ik vind een warme trui heerlijk. Helaas moet ik me nu een beetje kleden zodat ik mijn dochtertje makkelijk kan dragen in de draagdoek en ze kan drinken als ze dorst heeft. Een sweater draag ik graaf als ik buiten bezig ben of bij de paarden. Leuk om deze voorbeelden te zien.

  7. Leuk! Ik krijg gelijk zin om zo’n lekkere warme trui aan te doen. Vind zelf de coltrui heel mooi. Die oversized truien zijn ook heerlijk, maar dan vooral voor thuis, die zien er bij mij nooit zo stylish uit haha.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.