Shoppen tijdens Black Friday? Tips!

23844780_2013481412201025_4865527774823052794_n

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving. Op deze dag gaan de Amerikanen hun kerstinkopen doen. De winkels stunten met kortingen om de consumenten te verleiden om op die dag zoveel mogelijk te kopen.

Nu zien we de laatste jaren steeds meer dingen overwaaien vanuit de Verendigde Staten. Dus Nederland doet nu ook mee met Black Friday. Vrijdag 24 november is de juiste dag om te beginnen met jouw sint- en/of kerstinkopen.

Maar hoe pak je dit slim aan? Hier komen mijn tips voor de sale.

Oriëntatie is king!
Het allerbelangrijkste is om je eerst te oriënteren. Bedenk van tevoren wat je wilt kopen. Hierna kan je uitzoeken waar je de beste deals krijgt. Het is een beetje zoekwerk maar als je hiermee geld bespaart dan heb jij je tijd goed besteed.

Maak een verlanglijst
Bij de meeste webshops kun je een verlanglijst maken. Dat kun je het hele jaar doen. Zodra de sale begint, verplaats je jouw items naar de winkelwagen. Afrekenen en klaar!

Wees kritisch
Het beste is om kritisch te zijn. Omdat een artikel afgeprijsd is, betekent dit niet dat je het moet aanschaffen. Stel jezelf de vraag: zou ik hiervoor de volle prijs betalen? Als jouw antwoord nee is. Don’t buy it!

De juiste maat
Mocht je online gaan shoppen (is aan te raden vanwege de drukte) en je twijfelt over de maat, bestel dan twee maten. Je kunt thuis alles rustig passen en je stuurt de verkeerde maat gewoon terug. Mocht je tijd hebben, pas van tevoren de items in de winkel. Dan weet je welke maat je online kan bestellen. En vergeet niet hun retourpolicy te checken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Mocht je een webshop voor het eerst bezoeken dan loont het om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. De meeste webshops geven direct na inschrijving gemiddeld 10%-15% korting op jouw aankoop. Toch weer mooi meegenomen.

Happy shopping!

Volg je mij al?

BLOG: https://mamaish.com
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ
FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/
PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

45 comments

  1. Wij hebben bij Bol leuk nog wat cadeautjes voor de feestdagen op de kop getikt voor een fijne prijs. Ideaal! Verder heb ik me niet echt bezig gehouden met Black friday.

    Like

  2. Ik ben mezelf ook een beetje te buiten gegaan… Maar ik heb wel opgelet of het echt om kortingen gaat! En niet dat de voorprijs opgehoogd wordt. Vooral mijn dochter heeft geprofiteerd van mijn koopwoede…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s