Unboxing & GIVE AWAY

In deze unboxing en Give away video laat ik een aantal producten zien van Urban Africa Naturals. De producten zijn 100% natuurlijk, vrij van schadelijke toevoegingen, zoals: parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine en siliconen. En ze zijn dierproefvrij.

Aangezien december een feestmaand is, heb ik besloten om een aantal producten weg te geven aan jou! Bekijk hieronder de video en doe mee met de Give away!

Wat kan je winnen?

Coconut oil cold pressed (200ml). Coconut oil cold pressed is een 100% natuurlijk product voor huid én haar.

Shea soft handcreme (75 ml). Shea soft hands handcrème verzorgt en beschermt de (ruwe, uitgedroogde) huid van je handen en maakt deze glad en zacht. Ook voor optimale verzorging van nagels en nagelriemen. Ideaal dus voor deze koude wintermaanden.

Wat mag je doen?

Volg mij en Urban Africa Naturals op de onderstaande kanalen. Deel ons bericht. Tag mij op één van deze kanalen en laat je naam en e-mailadres achter. Ik maak vrijdag 22 december de winnaar bekend!

Facebook Urban Africa Naturals

BLOG: https://mamaish.com
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ
FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/
PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

Deze producten heb ik ter promotie ontvangen. Ik geef eerlijk mijn mening over de producten en de organisatie. 

57 reacties

  1. Ik heb de video (nog) niet bekeken. Eerlijk gezegd heb ik zo weinig tijd dat ik dat niet snel doe. Mooie prijzen. Ik sla even over. Prachtige foto trouwens bij deze post. Looking good!

  2. Lekkere producten en leuke winactie! Ik heb de producten al dus sla even over, maar echt: allemaal meedoen want is echt knetterfijn.

  3. Leuke winactie! De producten zien er goed uit. Ik heb onlangs een heel pakket van Eucerin gewonnen, ben ik superblij mee. En ik kan de komende jaren nog heel veel smeren!!

  4. Leuk dat je je lezers in deze tijd van het jaar verwent met dit soort heerlijke producten. Ik heb zelf nogal een gevoelige huid dus vandaar dat ik niet alles zo maar probeer. Ik laat deze winactie dan ook even aan me voorbij gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.