fbpx

Review: dit wil je weten over STAGE LINE make-up

Voor mijn huid ben ik altijd op zoek naar producten die mijn huid er mooi laten uitzien maar tegelijkertijd mijn huid ook voeden en beschermen. Sinds ik moeder ben en minder nachtrust krijg (of überhaupt rust), zie ik steeds meer fijne lijntjes ontstaan. Ik ben een vrouw die het niet erg vind om ouder te worden. Maar ik wil ouder worden mét een jong uitziende huid.

Een tijdje geleden heb ik producten van STAGE-LINE ontvangen om te testen. Ik heb de Anti-Aging waterproof foundation met SPF 50 en de X-volume mascara en wimpergroei serum in één getest!

Om te beginnen ben ik altijd enthousiast over producten die meerdere functies hebben. Dit bespaart mijn niet alleen geld maar ook tijd. Producten die ervoor zorgen dat ik ’s ochtends sneller klaar ben, zijn helemaal mijn ding.

Mama heeft meerdere dingen te doen…

Anti-Aging waterproof foundation
Deze Anti-Aging waterproof foundation heeft om te beginnen een SPF 50. Hiermee heb je de juiste bescherming tegen de zon. Aangezien het voorjaar is (YES!), kan je wel wat extra bescherming gebruiken. Ook deze eerste zonnestralen zorgen voor veroudering van je huid. En dat willen we niet, toch?

Wil je niet helemaal ‘naakt’ met je gezicht in de zon dan is dit product ook ideaal voor jou. Het voelt door de lichte dekking eerder als een BB-crème dan een foundation. Het laat mijn huid doorschijnen voor een natuurlijke look. Persoonlijk vind ik dit ideaal! Ik gebruik doordeweeks het liefst geen foundation. Nu heb ik wel een mooie dekking maar voelt het helemaal niet zwaar op mijn gezicht.

Daarnaast heeft het actieve ingrediënten die mijn huid hydrateren en voeden, Het bevat namelijk Omega 3 & 6, vitaminen E & F, gerst extract, Shea Butter en Argan olie.

En dat voel je!

Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan en voelt aan het einde van de dag niet droog of trekkerig.

X-Volume Mascara met wimpergroei serum

Mijn droom is om mooie, lange en volle wimpers te hebben waarvoor ik HELEMAAL niks hoef te doen. Dromen kunnen uitkomen maar dan moet je er wel wat voor doen (het liefst niet te veel dan ;-))

De X-Volume Mascara van STAGE LINE is een mascara én een wimpergroei serum in één. Deze mascara heeft ‘Hairdensyl’ complex, een peptide die de wimpergroei bevorderd. Om het resultaat van een wimpergroei serum te zien, dien je het serum meerdere weken achter elkaar te gebruiken. Ik heb het idee dat mijn wimpers inderdaad langer zijn. Ook vind ik dat mijn wimpers makkelijker in ‘model’ te krijgen zijn.

Door de dikke borstel met veel haartjes creëer ik direct méér volume. Mijn wimpers zien er voller en langer uit. Door de speciale triple-black pigmenten krijgen mijn wimpers een intense kohl-zwarte blik. En daar hou ik van (knipper-knipper)!

Bekijk hieronder de video en zie hoe de producten van STAGE LINE eruit zien.

Volg je mij al?

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mamaishblog/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC5qjlQnEltwBaJXjS1WpYOQ
BLOG: https://mamaish.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/mamaishblog/
PINTEREST: https://nl.pinterest.com/mamaishblog/

Deze blogpost is in samenwerking met Salonnepro.

Aanbevolen artikelen

30 Reacties

 1. Ziet er goed uit zeg! Ik ken het merk zelf nog niet

 2. Tof! Wimperserum’s zijn altijd interessant. Ben benieuwd hoe je wimpers eruit zien over een paar weekjes!

  1. Ik laat het je weten 😉

 3. Het heeft een mooi effect zeg! Het ziet er goed uit.

 4. Ik ken het merk wel en vind stage line een fijn merk! Staat je trouwens prachtig Bouchra 😉

  1. Dank je wel lieverd!!

 5. Ik heb dit merk zelf nog nooit geprobeerd, maar het klinkt goed!

 6. Fijne producten, ik ken het van naam en heb het veel voorbij zien komen. Nooit gebruikt, maar weet dat het van grote kwaliteit is! Mooi beschreven

 7. Ik zie dat er ook arganolie in zit! Dat vind ik altijd een aanbeveling. Ik gebruik dat ook voor mijn pluizige haar.

  1. Zo fan van Arganolie!

 8. anti age waterproof foundation klinkt als iets dat ik zou moeten proberen

 9. eigenwijsje2014

  Die foundation lijkt me wel wat. Helemaal omdat er Eem factor in zit!

  1. Zeker. Factor 50! Dat is ideaal.

 10. Dat lijkt me een heel fijn product om te gebruiken. Zeker omdat je het voor meerdere doeleinde in zet. Het is dus anti age en een foundation. Zeker voor iemand als ik, die niet echt goed is huidverzorging en toch een wat egalere huid wil hebben, is dat ideaal.

  1. Zeker weten! Ik wil liever geen fijne lijntjes 😉

 11. Leuk geschreven, fijn dat je er tevreden mee bent.

 12. Ik ken stage line niet, maar ziet er goed uit1

 13. Klinken allebei als topproducten. Want ik voel je helemaal als in dat we helemaal geen tijd hebben qua uitgebreide routines. Maar wil er wel graag een beetje knap bijlopen, haha.

 14. Handig dit artikel, ik stuur het door naar mijn vriendin 🙂

 15. Klinkt goed! Ik kende het merk nog niet maar ben erg benieuwd naar het wimperserum!

 16. Ik ken dit merk nog niet maar ziet er goed uit. Serum schijnt helemaal een hit te zijn he, ben benieuwd!

 17. Wat een prachtige producten! Je huid ziet er mooi en gezond uit en ook je mascara staat erg mooi!

 18. ziet er mooi uit hoor.

 19. Een mascara die ook je wimpers snel laat groeien, dat klinkt pas interessant 🙂

 20. Ik ken dit merk wel en vind dat ze best fijne producten hebben! Die mascara ziet er nu al goed uit! Ben heel benieuwd hoe je wimpers na een paar weken zijn.

  1. Mijn wimpers zijn echt gegroeid. Ben hier intensief mee bezig. Ga ook het serum van de Kruidvat proberen. Schijnt ook super goed te zijn…

 21. […] gereviewt. Deze producten bevielen zo goed dat ik besloot om andere producten uit te proberen. Lees hier mijn vorige review. Deze keer review ik de Hydra Colour Cream Tinted Moisturizer SPF 30, BB Magic […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: