Pashokjes shoplog in Lissabon, wat heb ik gekocht?

In deze video neem ik je mee naar Lissabon. We gaan gezellig shoppen en genieten van deze prachtige stad. In de video zie je wat ik gekocht heb en hoe mooi deze stad is!

Veel kijkplezier! Liefs, Bouchra

Volg je mij al?
INSTAGRAM
YOUTUBE
BLOG
FACEBOOK
PINTEREST

Lekker eten doe je bij- Restaurant By the wine 
Een drankje doe je bij- Pensao Amor

38 reacties

  1. zo pas ik dus ook altijd, haha! Erg leuk om te zien, die gele jurk vind ik qua kleur heel mooi, maar de pasvorm wat minder ( zal ook door de maat komen). Erg leuk om te zien.

      • I know, maar stiekem vond ik die zelf heel erg leuk! Snap dat je hem wat groot vind maar juist dat oversized in een broek vind ik dan weer tof. Ik kocht laatst een geel shirt en draag die erg veel dus vandaar 🙂

      • Ik ga kijken of ze het nog hebben. Omdat ik klein ben, ben ik soms bang dat ik in oversized, (he je draagt papa’s shirt ofzo🤣) verdwijn maar het valt wel mee denk ik nu😄 thanks!!

  2. Lisabon lijkt me zo een leuke stad, ik wil er nog graag een keertje heen. Dat gele shirtje vind ik ook wel heel leuk hoor.

  3. Lissabon staat echt nog op mijn lijstje. Volgende week ga ik naar de Azoren en daar hoop ik voor het eerst iets van Portugal te proeven. De beelden van Lissabon zien er ook zo mooi en knus uit. En ik ben helemaal verliefd op de bruine heals!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.