fbpx

Mijn favoriete Spring/summer trends

Het is bijna zo ver. SPRING. Ik ben de afgelopen maanden alleen maar bezig met wat ik straks in het voorjaar en in de zomer ga dragen (ok ok ik doe ook wel andere dingen). Ik heb ontzettend veel zin in de zon, terrasjes, uitstapjes maar vooral in de onderstaande trends.

Neon for everyone 

Wie fan is van de jaren 80 zal ontzettend blij zijn met deze trend. De neon kleuren die toen populair waren zijn terug en hoe. De populaire kleuren zijn limoengroen, shiny geel, hot pink en vlammende oranje. Wie denkt dat deze kleuren alleen terugkomen in Street style, heeft het mis. Hieronder zie je een aantal outfits die ontzettend chic en sophisticated zijn. Persoonlijk vind ik hot pink fantastisch. Deze kleur ga ik dit seizoen zeker rocken!

Neutrals for life 

Het dragen van neutrale kleuren kan je niet echt een trend noemen. Dit kleurenpalet is altijd razend populair en will never go out of style. Wat anders is, is dat je de neutrals van top tot teen draagt. Is een monochrome look saai? Zeker niet! In deze look krijgt je een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Ik moet bekennen dat ik dit kleurenpalet de afgelopen jaren heb ontweken. Als moeder van jonge kinderen durfde ik dit niet te dragen. Maar nu mijn jongste 4 jaar is, ga ik het weer proberen.

Silky satijn

De satijnen rok is een item die je alle seizoenen kan dragen. En eindeloos kan stylen. Dit is een rok dat prima naar je werk gecombineerd kan met een trui of blazer. Voor een avondje uit combineer je het met mooie heels en een kanten topje. In het weekend draag je het met een oversized T-shirt of sweater en sneakers. Ik heb zojuist een prachtig satijnen rok in hot pink gescoord.

Dance with franjes

Kan het elke dag een feestje zijn? Met franjes wel! Wanneer ik franjes aan heb, transformeer ik in een 4-jarig meisje dat alleen maar rondjes wilt draaien. Deze trend is geïnspireerd op de western look maar is dit seizoen net even anders. Je ziet de franjes dus niet alleen maar op leren of suède jassen. Maar echt overal. Persoonlijk denk ik dat dit een populaire festival look gaat zijn. Dus kom maar op met die feestjes.

Leopard print is here to stay 

Deze dierenprint is echt één van mijn favorieten prints ever. Ik ben ook zo blij dat we dit seizoen nog veel opties hebben zodat ik mijn collectie uit kan bereiden. Mijn enige tip is dat je goed kijkt naar de print en de stof. Dit is namelijk een trend die makkelijk verkeerd gestyled kan worden. Je wilt natuurlijk niet verward worden met de Veerkampjes.

Strappy Sandals please 

Na een lange en koude winter (ja zo ervaar ik het) mogen straks EINDELIJK onze voeten uitgelaten worden. Er zijn geen andere, betere, mooiere schoenen hiervoor dan de strappy sandals. Ze zijn uber vrouwelijk en elegant. Met zo min mogelijk materiaal krijgen jouw voeten de kans om de show te stelen. Vergeet alleen niet een pedicure te boeken.

Van welke trends word jij ontzettend blij?

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Ik heb zo onwijs veel zin in het voorjaar. Panterprint en de franjes vind ik erg gaaf! ❤️👌

    1. Me too👏🏼😃❤️

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: