fbpx

De leukste spring/summer accessoires die je echt wilt dragen

In mijn vorige blogpost, Mijn favoriete Spring/summer trends, las je dat ik veel zin heb in spring en summer. Dit seizoen zijn er veel trends die fantastisch zijn. Ik vind het heerlijk om met nieuwe trends te experimenten en deze eigen te maken.  

Schelpen

Als het goed is, heb je ze hier en daar al gespot. Sieraden met schelpen zijn overal. Het dragen van schelpen is al jaren populair onder surfers en bohos. Maar nu gaan we met z’n allen deze prachtige sieraden dragen. Wat geeft je meer een zomers gevoel dan het dragen van schelpen. Ik ben fan.

Printed silk scarf 

Dit seizoen draag je deze mooie printed silk sjaal om je nek, in je haar of aan je bag. Maar ook als riem, of om je pols. Alles kan en alles mag. Deze sjaal is een mooi detail om jouw look af te maken. En als je het aan mij vraagt is deze look tijdloos. Mocht je in een dure silk scarf investeren, dan kan je deze de komende jaren dragen en zelfs doorgeven aan je dochter.

Scrunchie is back 

Als jij ook een Sex and the City fan bent dan kan jij je vast deze scéne herinneren.  Carrie die tegen Berger overtuigend staat te vertellen dat geen één hip downtown stadsmeisje rondloopt met een scrunchie in haar haar! Carrie, guess what? Gaan we dit seizoen lekker wel doen!

Haarclips

Als jij ook mama bent van een meisje dan is dit dé trend om samen te rocken. Yara, mijn dochtertje van 4 jaar, gaat dit helemaal te gek vinden. Zij en mama dragen allebei haarclips in hun haar. Haar droom komt uit! Maar ik moet wel opletten dat het bij mij sophisticated blijft. Het laatste wat ik wil, is eruit zien als een basisschoolmeisje. Bij haar is het cute maar I look like a mess.

De zomertas

Vorig jaar zag je veel beaded, rieten en gevlochten tassen. Dit jaar gelukkig ook. Deze tassen geven jouw outfit direct een zomerse look. Mocht je vorig jaar er niet één hebben gekocht dan is dit jouw kans. Er zitten prachtige exemplaren tussen. Go and grab one!

Van welke trends word jij ontzettend blij?

Aanbevolen artikelen

7 Reacties

 1. Je schrijft echt super leuk! Scrunchies draag ik heel veel, dus in de zomer ga ik die ook dragen. Een sjaaltje vond ik gisteren terug in mijn kast, dus die kan ik ook mooi dragen. Een rieten tas wil ik nog graag een keer kopen. ❤️

  1. Wat lief van je!! Dat vind ik echt heel leuk om te lezen! Jij bent helemaal klaar voor spring 😉 Yeah!

 2. Ik vind scrunchies en sjaaltjes erg leuk, maar ik vind ze helaas niet bij mijn staan 🙁 Van schelpen ben ik altijd een grote fan geweest!

  1. Ik ook van schelpen! Ik ga wel zo’n knotje met een scrunchie proberen. Ik laat je weten of het staat🙈

   1. Haha is goed! 😀

 3. Heerlijke trends! Van de scrunchie ben ik al helemaal fan 🙂 Zo’n silk sjaaltje zie ik tegenwoordig ook vaker en vaker voorbij komen. Zelf heb ik er eentje rond één van mijn handtassen hangen. Al vind ik het er ook super mooi uitzien in het haar.

  1. Als jaren 90 meisje vind ik de scrunchie GEWELDIG (ja zo oud ben ik☺️). En een sjaaltje is super girly. Daar word ik echt blij van! 👏🏼

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: