fbpx

Door deze lente/zomer kledingstukken krijg ik enorm zin in de zomer

In mijn vorige blogposts mijn favoriete spring/summer trends kon je lezen welke trends dit seizoen hot zijn. Ik heb de afgelopen tijd een aantal leuke items gekocht om alvast in de spring/summer mood te komen😎☀️. In deze video deel ik ze met jou!

Veel kijkplezier!

Aanbevolen artikelen

18 Reacties

 1. chicamommarleen

  Zo leuk! Heb onlangs ook flink geshopt en n gave jas gescoord!

  1. Wat leuk en bedankt voor je reactie! Het mag wel beter weer worden😏

 2. Erg leuke spulletjes, ik kijk uit naar de Lente! Zelf heb ik bij H&M erg leuke dingen gescoord en dan heb je gelijk weer zoveel zin in lekker weer. Weg met die onflateuze truien.

  1. Inderdaad! Ik ben ook een beetje klaar met de truien. Ik ben benieuwd naar jouw leuke dingen…

 3. Die rok die terug moet is wel heel erg tof vind ik. Wit draag ik zelf nooit, staat me niet vind ik, ik ben meer van het zwart haha. Die laatste slippers vind ik ook heel mooi, past echt overal bij. Laat de zomer nu maar komen!

  1. Ojee, ik moest kiezen 🙁 Misschien haal het later nog wel een keer. Die slippers zijn echt tof!

 4. Ik ben niet zo op de hoogte van de laatste trends, dus het was leuk om ‘even bijgepraat te worden’. Thanx!

  1. Graag gedaan! Ik vind het wel leuk om met nieuwe ’trends’ e experimenten. Een keer wat anders!

 5. Leuk die rok met sneakers! 🙂

 6. Oh heerlijk ik kan echt niet wachten op lekker weer en nieuwe dingen!!

 7. Leuke outfits….heerlijk dat et weer lente is en die truien in de kast kunnen blijven

 8. Die roze rok!!! Waanzinnig mooi. Het is mij al eerder opgevallen dat je bij Zara bij sommige modellen beter een grotere maat kunt aanschaffen (zo had ik een high waisted rokje in maat M gekocht maar eigenlijk had het best een L mogen zijn – ik draag zelf maat XS / S). De rok met de franjes vind ik ook heel gaaf alleen heb ik te korte benen daarvoor vermoed ik.

  1. Klopt! Een maatje meer zit vaak net even wat lekkerder en dat is ook belangrijk!

 9. Amy de Keijzer - Büttner

  Wat heb je ontzettend leuke items aangeschaft! Binnenkort maar eens shoppen bij de Zara.

  1. Leuk! Veel shop plezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: