Spring/summer haul en try-on

In mijn vorige blogposts mijn favoriete spring/summer trends kon je lezen welke trends dit seizoen hot zijn. Ik heb de afgelopen tijd een aantal leuke items gekocht om alvast in de spring/summer mood te komen😎☀️. In deze video deel ik ze met jou!

Veel kijkplezier!

18 reacties

  1. Die rok die terug moet is wel heel erg tof vind ik. Wit draag ik zelf nooit, staat me niet vind ik, ik ben meer van het zwart haha. Die laatste slippers vind ik ook heel mooi, past echt overal bij. Laat de zomer nu maar komen!

  2. Die roze rok!!! Waanzinnig mooi. Het is mij al eerder opgevallen dat je bij Zara bij sommige modellen beter een grotere maat kunt aanschaffen (zo had ik een high waisted rokje in maat M gekocht maar eigenlijk had het best een L mogen zijn – ik draag zelf maat XS / S). De rok met de franjes vind ik ook heel gaaf alleen heb ik te korte benen daarvoor vermoed ik.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.