fbpx

Nieuwe wenkbrauwen met microblading

Vroeger had ik volle, dikke maar korte wenkbrauwen. Zoals elke jonge vrouw begon ik mijn wenkbrauwen te epileren en in de jaren 90 en zero’s waren dunne wenkies de norm. Toen ik weer vollere wenkrauwen wilde, bleek dit erg tegen te vallen. Ook hebben mijn twee zwangerschappen meer schade aangericht dan ik liefheb. Dus sinds ik me kan herinneren, teken ik mijn wenkbrauwen bij.

Het bijtekenen vind ik een tijdrovend karwei. Helemaal in de ochtend wanneer ik ook nog twee kleine kinderen klaar moet maken. Dus besloot ik anderhalve week geleden om mijn wenkbrauwen te laten microbladen.

Wat is microblading?

Miocroblading is een techniek waarmee de wenkbrauwen met een semipermanente tattoo vormgegeven worden. Voor de behandeling krijg je een intake. Maar omdat mijn behandelaar mijn wenkbrauwen al epileert, wist ze goed wat mijn wensen zijn. We hadden de kleur en shape al met elkaar besproken.

Het kleurpigment wordt met een penmesje (blade) aangebracht op je huid. Hierdoor krijg je natuurlijk uitziende wenkbrauwen. De wenkies behouden met deze behandeling ongeveer 1,5 jaar hun prachtige shape.

In mijn video zie je de behandeling en het eindresultaat!

Ik heb mijn wenkbrauwen laten behandelen bij Karizma Beauty center 

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Microblading.. ik kende dit niet. Ik ken wel permanente make-up. Het lijkt erop. Wat een mooie wenkbrauwen heb je! Supergoed gelukt, schitterend resultaat!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: