fbpx

Waarom mijn liefde voor vintage en pre-loved kleding groot is

Het verbaast mij dat ik niet eerder heb gesproken over mijn liefde voor vintage en pre-loved items. Mijn liefde hiervoor is HUGE! Ik ben dol op de hunt for treasures. Wanneer je een vintage en second-hand winkel binnenstapt, weet je niet wat je tegenkomt. Soms ga je met lege handen weg maar soms hangt zomaar jouw Holy Grail tussen de rekken. Dit overkwam mij ongeveer 2 weken geleden. Daar hing één van mijn most wanted items namelijk de Burberry trenchcoat. My spark of Joy. 

In deze video deel ik een aantal van mijn favoriete vintage en pre-loved items die ik door de jaren heen verzameld heb.

Ben jij ook een vintage lover?

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. De trenchcoat is top!

    1. Dankjewel! Zo blij mee👏🏼😍

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: