fbpx

Van tired mommy naar natural beauty mommy met deze make-up looks

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat mijn make-up look altijd simpel is. Meestal ga ik voor een natural everyday look. Maar toen ik dit beautypakket van make-upshoppen.nl kreeg, besloot ik om een beetje uit mijn comfortzone te gaan. Begrijp me niet verkeerd. Ik hou erg van make-up en voor een feestjes mag het allemaal glitter and glamour zijn. Maar doordeweeks hou ik van simpel en clean.

Mijn beauty musthaves 

Als mommy van twee jonge kinderen kan ik niet meer urenlang voor de spiegel staan. Producten die mij in een handomdraai mooier maken en omtoveren van tired mommy naar natural beauty mommy zijn voor mij musthaves.

Fris uitzien hoeft geen uren te duren, toch? Met kleine accenten hier en daar, creëer je een andere look. Hieronder twee make-up looks die simpel en snel zijn maar er wel voor zorgen dat je complimenten krijgt. Want dat willen we allemaal.

Pinky and ready for sunshine 
Deze kleur eyeshadow doe ik normaal nooit op mijn ogen maar ik word erg blij van deze lente/zomer look. Ik kan dit makkelijk doordeweeks dragen en het is ook nog eens leuk voor een festival.

Kiss mode on
Ik kies altijd voor opvallende ogen of lippen. Anders wordt het een overkill, vind ik. Hier kies ik voor opvallende lippen. Het fijne van deze lipstick is dat ik iedereen kan kussen zonder af te geven. Ok, ik ga écht niet iedereen kussen. Dat begrijp je wel.

Dit zijn de producten die ik voor mijn make-up looks heb gebruikt. Alle producten met een * zaten in dit beautypakket.

Look 1 

KIKO -Daily Protection BB cream SPF 30 – 03 Honey
NYX HD foundation- True Beige
Nars Bronzing powder – Laguna
*Maybelline Eyestudio Mono Eyeshadow – 120 Pink Fizz
*Maybelline Volum’Express The Colossal Smokey Eyes Mascara – Smoky Brown
*Maybelline SuperStay 24H Lipstick – 845 Hot Brown
Golden Rose powder & highlighter Terracotta – 08

Look 2 

KIKO -Daily Protection BB cream SPF 30 – 03 Honey
NYX HD foundation- True Beige
Nars Bronzing powder – Laguna
*Max Factor Excess Shimmer Oogschaduw – 30 Onyx
*L’Oréal Infallible Lipstick – 214 Raspberry For Life
*Maybelline Volum’Express The Colossal Smokey Eyes Mascara – Smoky Brown
Golden Rose powder & highlighter Terracotta – 08

Welke look vind jij leuk?

Deze blogpost is in samenwerking met makeupshoppen.nl

Aanbevolen artikelen

5 Reacties

  1. Beide make up looks staan je goed maar de “Pinky ready for Summer” look is voor mij de winnaar! Rock the Summer! 🌞

    1. Yes, dankjewel! Laat het zonnetje maar schijnen💛

  2. Ik vind je haarband zo leuk! Misschien was hij alleen om je make-up makkelijk op te kunnen brengen, maar ik vind hem echt mooi.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief

Blijf mij inspireren! 

%d bloggers liken dit: