fbpx

1 witte jeans – 4 verschillende outfits

In mijn blogpost Spring/summer haul en try-on liet ik zien welke kledingstukken ik gekocht had om mijn spring/summer garderobe aan te vullen. In de video zag je dat ik onder andere een witte LEVI’S 501 had gekocht. De afgelopen jaren ontweek ik witte kleding omdat het niet zo praktisch was met kleine kinderen. Dit seizoen zijn de neutrals een grote trend en ik kan dit kleurenpalet niet meer weerstaan. Dit seizoen ga ik weer wit dragen. Mijn nieuwe liefde is de LEVI’S 501 en wordt de komende maanden mijn go to item.

Om te laten zien dat witte jeans makkelijk te stylen is, hebben Miriam van Style Story en ik vier verschillende outfits gecreëerd. De witte jeans wordt vaak ontweken omdat we het gevoel hebben dat deze broek ons te dik maakt of moeilijk te combineren is. Maar dat is niet helemaal waar. Het gaat om het vinden van de juiste pasvorm en de juiste styling.

Om mijn LEVI’S 501 te stylen hebben Miriam en ik vooral gekeken naar mijn eigen persoonlijke en levensstijl en hebben we outfits gecreëerd die goed bij mij passen.

Tijd voor een beetje outfit inspiratie. Kijk maar mee.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Vest: Missoni, maat 40 €229,-

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Blouse: Essentials Antwerp, maat S €89,-
Vintage loafers: Carlo Roberto, maat 37 €49,-

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Vintage jeans jacket SOLD
Sneakers: Wize & Ope maat 37 €69,-

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Vintage kimono: one size, €59,-
Tas: Michael Kors €129,-

Style Story
Miriam Bakker is eigenares van Style Story. Hier verkoopt zij vintage en pre-owned kleding. Maar dat is niet het enige wat zij doet. In de winkel komen dagelijks vrouwen die op zoek zijn naar stijladvies. Miriam gaat dan op zoek naar items die bij jou en jouw stijl passen. Daarnaast doet ze ook garderobe checks en helpt ze bij het organiseren van jouw garderobe. Volg Miriam op Instagram.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Die broek vind ik erg mooi. Ik ben ook altijd terughoudend met het dragen van witte broeken. Ben snel bang dat ik er uit zie als een zuster of dat het lijkt alsof ik gipsbenen heb. Dit combineer je erg goed. Mooie foto’s ook! 😍

    1. Dankjewel! Pasvorm is erg belangrijk en deze jeans zit wel erg goed, moet ik zeggen☺️ bedankt voor je reactie🤗

  2. […] Daarom besloten Miriam van Style Story en ik een Summer Chic Lookbook te maken. In mijn blogpost , 1 witte jeans – 4 verschillende outfits, lieten we zien hoe je een witte jeans op verschillende manieren kan stylen. Deze keer hebben we […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: