fbpx

Istanboel fotoshoot en vlog

Een paar weken geleden zijn mijn moeder, zussen, nichtje en ik naar Istanboel geweest. We wilden al jaren samen een girls trip inplannen en vorige maand was het eindelijk zo ver. Drie van mijn zussen waren eerder naar deze prachtige stad geweest en waren nu onze tour guides. Na een heerlijke vlucht kwamen we aan op het nieuwe vliegveld van Istanboel. Alles ging makkelijk en relaxt en voordat we het wisten, zaten we in de taxi onderweg naar Taksim square. Wij hadden via Airbnb een leuk appartement gevonden. Na bijna 20 jaar verbleven we allemaal tegelijkertijd onder hetzelfde dak. Dit hadden we sinds mijn oudste zussen het huis uit zijn gegaan, niet meer gedaan. In mijn vlog zie je hoe ons weekend was.

Wat doe je in Istanboel?

We hebben de dagen gespendeerd met typisch toeristische dingen zoals musea bezoeken, over de Galatabrug wandelen waar alle vissers staan, een beetje shoppen en een boottocht over de Bosporus. Deze boottocht was anders dan anders. We kregen meer dan waar we voor betaald hadden. Daarnaast heb ik samen met mijn zusjes Ibtissam en Houda een fotoshoot gedaan. We stonden vroeg op voordat Istanboel ontwaakte voor de mooiste foto’s. En dat is naar mijn mening goed gelukt.

Aanbevolen artikelen

5 Reacties

  1. Prachtige locatie en foto’s! Zo te zien hebben jullie een heerlijke tijd daar gehad 😊

    1. Hi Sabine, dankjewel! Het was fantastisch. Aanrader!

  2. Geweldige foto’s, het lijkt mij een prachtige stad. Ooit wil ik er ook heen! 😍

    1. Dankjewel! Zeker een aanrader😃

  3. Wauw, wat een geweldige foto’s. Ik ben nog nooit in Istanboel geweest, maar dit doet me er echt naar toe willen gaan. Wat gaaf dat jullie dit zo met zijn alleen hebben gedaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: