fbpx

De nieuwste PUPA Vamp all-in one mascara doet meer dan je verwacht

Eén van mijn favoriete make-up producten is en blijft een mascara. En ik durf te wedden dat ik niet de enige ben. Het maakt niet uit hoe moe ik eruit zie, door een mascara zie ik er direct fris en wakker uit. Sinds kort heeft PUPA Milano een nieuwe mascara uitgebracht en ik mocht deze uitproberen.

PUPA Vamp ALL-one mascara

De mascara heet PUPA Vamp All-in one en dat is met een reden. De mascara heeft namelijk een lash booster. Het is een wimper groeiserum dat ervoor zorgt dat de wimpers dikker en voller worden. Bij PUPA Milano beweren ze dat dit gebeurt wanneer je de mascara een maand lang regelmatig tot dagelijks gebruikt.

Wat vind ik van de mascara?

Ik heb de mascara vorige week ontvangen, kan ik nog niet bevestigen of ontkennen of de lash booster werkt. Wel kan ik mijn mening geven over de mascara zelf. Om te beginnen vind ik het borsteltje erg fijn. De haartjes zorgen ervoor dat de mascara geleidelijk en niet te dik wordt aangebracht. De mascara is extra zwart en geeft een mooie Vamp uitstraling doordat je volle, dikke en lange wimpers krijgt. Het smeert heel makkelijk uit en er blijven geen klontjes aan je wimpers zitten. Ik krijg in een handomdraai de perfecte wimpers! Dus qua gebruik ben ik fan. Ik zal de komende weken deze mascara gebruiken en geef dan mijn feedback over de lash booster op mijn Instagram stories. Vergeet mij niet te volgen op Instagram.

Over PUPA Milano

Pupa Milano is een Italiaans make-upmerk en inmiddels wereldwijd bekend. De make-up is niet op dieren getest en bevat daarnaast veel natuurlijke ingrediënten. De producten zijn parabenenvrij. Deze mascara is ook geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Dit product is in Italië gemaakt. De producten van PUPA Milaan shop je bij BellaMilan.

Deze blogpost is in samenwerking met BellaMilan.

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

 1. Als je deze vergelijkt met andere mascara’s die je gebruikt, wat is dan echt opvallend anders?

 2. Deze mascara is erg fijn in gebruik en zorgt ervoor dat ik mooie volle en lange wimpers heb.

 3. Ben erg benieuwd naar de nieuwe pupa vamp! mascara!

 4. Amina - Imfeelinggood.nl

  Klinkt als een hele fijne mascara! Met ingebouwd wimperserum, geniaal!

 5. Nieuwsgierig. Normaal gesproken is de Hypnôse Drama van Lancôme favoriet. Nu was er inderdaad een van de Pupa Milano-mascara’s die heel dicht in de buurt kwam van die van Lancôme. Diegene die je beschrijft is de allernieuwste toch? Ik heb ‘m onlangs gekregen dus ik ben heel benieuwd. Maar nu gebruik ik nog drie hele fijne – bij elkaar horende – van Douglas (een primer, een mascara en een extra verlengend laagje). Die wil ik toch eerst opgebruiken. Of misschien begin ik er wel tussentijds aan. Dan plak ik er wel een stickertje op met de datum (ivm dat ze maar 6 maanden maximaal houdbaar zijn).

  1. Klopt, dit is de nieuwste mascara. Ben benieuwd wat jij ervan vindt.

 6. Ben benieuwd geworden naar de mascara! Hij klinkt goed

 7. hmmm ik ben benieuwd naar deze mascara

 8. Deze mascara vind ik erg fijn. Hij krult mijn wimpers met een beweging omhoog. Pupa is een ontzettend tof merk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: