fbpx

Mijn favoriete schoenen van dit moment om van te houden

De zomer is in volle gang en we kunnen heerlijk onze voeten showen. Hoewel ik dol ben op mijn sneakers en boots, is het letterlijk een verademing om open schoenen te dragen. Als het om schoenen gaat, ben ik ontzettend kritisch. De tijden dat ik schoenen droeg simpelweg omdat ze mooi waren maar mijn voeten vermoorden (zo voelde het echt!) is verledentijd.

Style meets comfort

Tegenwoordig gaat comfort voor maar graag gecombineerd met stijl. Je ziet me echt niet in Crocs lopen omdat ze zo comfortabel zijn. Gelukkig hoeft dat ook niet. De schoenen van nu zijn een prachtige mix van stijl en comfort. Op mijn Pinterest bord Summer vind je mijn favoriete schoenen van dit moment. 

Wat draag jij het liefst?

Aanbevolen artikelen

5 Reacties

  1. ik heb steunzolen. en hoewel ik sommige schoenen ook best zonder kan dragen, is schoenen uitzoeken soms best lastig. zie er wel hele mooie tussen

  2. Jaa, Birkenstock! En dan in Jezusmodel. Die vind ik echt heerlijk zitten en lopen.

  3. Ik draag het liefst sneakers, ik vind open schoentjes prachtig maar kan er absoluut niet op lopen met mijn lastige voeten. Vind de schoenen op de foto’s allemaal super leuk!

  4. ik loop te alle tijden op mijn sneakers of buffalo’s, hakken kan ik helaas niet meer op lopen anders had ik die wel gedragen! vind het altijd leuk dit soort blogposten met inspiratie!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: