Mijn favoriete schoenen van dit moment

De zomer is in volle gang en we kunnen heerlijk onze voeten showen. Hoewel ik dol ben op mijn sneakers en boots, is het letterlijk een verademing om open schoenen te dragen. Als het om schoenen gaat, ben ik ontzettend kritisch. De tijden dat ik schoenen droeg simpelweg omdat ze mooi waren maar mijn voeten vermoorden (zo voelde het echt!) is verledentijd.

Style meets comfort

Tegenwoordig gaat comfort voor maar graag gecombineerd met stijl. Je ziet me echt niet in Crocs lopen omdat ze zo comfortabel zijn. Gelukkig hoeft dat ook niet. De schoenen van nu zijn een prachtige mix van stijl en comfort. Hieronder vind je mijn favorieten van dit moment. 

Wat draag jij het liefst?

Strappy sandalen

Kitten heels

Sandalen met een enkelbandje 

Teva

Birckenstock  

Platte sandalen

Deze foto’s heb ik van Pinterest en dienen alleen ter inspiratie. Mocht je meer outfits willen zien, ga dan naar mijn pagina SUMMER.

5 reacties

  1. ik loop te alle tijden op mijn sneakers of buffalo’s, hakken kan ik helaas niet meer op lopen anders had ik die wel gedragen! vind het altijd leuk dit soort blogposten met inspiratie!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.