fbpx

Begin vandaag met het dragen van het juiste ondergoed

Het is altijd belangrijk om na te denken over het dragen van het juiste ondergoed. Bedenk in de ochtend welk ondergoed het beste past onder jouw kleding. Dit zorgt ervoor dat jij er beter uitziet.

Vooral in de zomer is het erg belangrijk. We dragen in deze periode vaak lichte kleuren en de stoffen zijn ook vaak dunner. Waardoor de kans groot is dat jouw ondergoed zichtbaar is. Mocht je dit niet willen, lees dan verder. Hier zijn een aantal tips om dit te vermijden.

Draag geen wit onder wit!

Het verbaast mij dat ik dagelijks vrouwen zie met wit ondergoed onder witte kleding. Ja girls, ik zie het echt! De kleuren die goed werken onder wit of lichte kleuren zijn huidskleurtinten. We hebben verschillende huidskleuren dus kies de kleur die het meest op jouw huid lijkt. Je kan ook mokkatinten, zachtgrijs en zelfs rood dragen onder wit. 

Pasvorm 

Naast de juiste maat is de pasvorm ook belangrijk. Bij mijn lichaamsvorm vind ik bepaalde slips mooier. De brazilian past bijvoorbeeld veel beter bij mijn bootylicious. 😉 Ook kan je nadenken over het dragen van een gladde bh wanneer je fijne stoffen draagt. Anders zie je de stof van de bh erdoorheen en dat vind ik persoonlijk niet zo mooi. Wil je het liefst geen hobbels en bobbels dan kies je voor corrigerende slips dames

Donker onder donker

Het beste is om donker ondergoed onder donkere kleding te dragen. Sommige stoffen kunnen doorschijnend zijn waardoor jouw lichte ondergoed toch zichtbaar is en dat wil je niet!

Size does matter 

Dit zal je mij niet vaak horen zeggen. Ik heb kledingstukken van XS t/m L in mijn kledingkast hangen. Maten zeggen mij niets. Het gaat om de pasvorm. Maar dit geldt niet voor ondergoed. Niets is belangrijker dan de juiste maat. Een te kleine slip trekt in je huid en een te kleine bh zorgt ervoor dat je dubbele boobs hebt. Twijfel je over jouw cupmaat, ga dan naar elke willekeurige lingeriezaak en laat je opmeten.

Draag natural or go home

Om ervoor te zorgen dat je tijdens de zomermaanden genoeg warmte kwijtraakt, is het dragen van katoen van essentieel belang. Hierdoor blijft je huid goed ademen en ga je niet op de verkeerde plekken zweten. Geen plakkerige ‘wangen’ dus. Bewaar dat mooie lingeriesetje van synthetisch materiaal voor de bijzondere momenten. Als het goed is, blijft het setje toch niet lang aan. 😉

Voor elke situatie een andere slip

Je zult mij niet snel betrappen met een string onder een zomerjurkje. Vooral niet als het zomerjurkje met een windvlaag omhoog kan waaien. Ik zit niet echt op een Marilyn Monroe moment of fame (zeg maar eerder shame) te wachten. Dus draag ik liever een boxer om het private te houden. Maar draag je een nauwsluitend jurkje dan is het mooier als je onzichtbaar ondergoed draagt en dan het liefst zonder naden. 

Deze blogpost is in samenwerking met Vetex.nl

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. zulke goede tips dit! Ik zie ook zo vaak mensen lopen met de verkeerde ondergoed aan en wie weet doe ik het zelf ook wel hoor, maar ik moet zeggen ik let er erg op. Ik heb tegenwoordig ook ondergoed zonder ook maar stiksels, die passen echt prima onder strakke rokken en broeken. Ze zijn zo mooi en laten geen strepen in je kleding zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: