Dit zijn mijn 5 favoriete herfst items om te dragen

Hoewel ik dol ben op de zomer en de overgang naar de herfst altijd moeilijk vind, zijn er wel een aantal dingen waar ik me op verheug. Een mooie boswandelingen maken, lekker knus onder een deken schaamteloos veel netflixen of warme choco met slagroom drinken. Wat ik ook leuk vind is om mijn zomergarderobe te switchen voor mijn wintergarderobe. Het voelt als shoppen maar dan in mijn eigen kledingkast (dus heel goed voor de portemonnee!). Natuurlijk vind ik dan een aantal dingen terug waar ik dol op ben. Hieronder vind je mijn favoriete items die ik graag draag tijdens de herfst.

Faux leer

Mijn faux leren broeken en rokken kunnen weer gedragen worden. Ik voel me in leer altijd extra cool. Een soort van supermama. Mocht je nog geen faux leer dragen dan is het echt tijd om te beginnen. Het is niet alleen super cool (ik weet het, dit had ik al gezegd), lekker warm maar ook makkelijk schoon te maken. Dus maak je niet druk als je kinderen met hun plakkerige handjes aan je zitten. 

Boots

Hoewel mijn voeten de afgelopen maanden genoten hebben van de open schoenen, is het weer tijd om ze weer in mijn favoriete boots en laarzen te stoppen. De laatste jaren ben ik geobsedeerd door mijn combat boots en mijn Western boots. I can walk in them for miles, kick ass and look gorgeous. Wat wil je nog meer? 

Sjaal

Eén van mijn favo accessoires is een sjaal. Dit graag ik bijna het hele jaar door behalve in de zomer. Het liefst heb ik mijn sjaals extra groot. Zo groot dat ik ze thuis draag in plaats van een vest. Handig toch!

Oversized trui

Zodra het kouder wordt, heb ik een aantal truien waarin ik woon. Ik draag mijn truien het liefst oversized. Deze combineer ik natuurlijk met mijn faux leren broek of rok. Of draag ze juist met een zijdezachte jurk of rok. Het contrast van de stoffen vind ik prachtig uitzien. Kom maar op met die kou (zucht).  

Midi dress

Ik ben één van die vrouwen die midi jurken het hele jaar door draagt. Wanneer het kouder wordt en een panty niet meer voldoende warmte geeft, draag ik een legging of zelfs een skinny broek eronder. Wat ook goed werkt, zijn over the knee laarzen. Combineer dit met een lange jas en you are ready to go!

Heb je één van deze items niet in je kast hangen of is een item aan vervanging toe? Shop dan nu mijn favoriete items voor de herfst.

26 reacties

  1. Hier ook echt een zomer fan en toch doet de herfst ook wel weer wat, ik ben dol op die dikke truien, en lange jurken, hier ook dikke panty of maillot er onder en laarzen er bij, lekker warm. En sjaals, heerlijk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.