fbpx

Review wimperserum; Lange en volle wimpers in slechts 4 weken

De afgelopen weken heb ik dagelijks 2 producten gebruikt die mijn wimpergroei aanzienlijk hebben bevorderd. Als je mij op INSTAGRAM volgt dan heb je het resultaat al gezien.

In deze blogpost zie je mijn wimpers voor en na het gebruiken van het wimperserum Dr. Massing Long lashes. Daarnaast gebruikte ik de nieuwste PUPA Vamp all-in one mascara met Lash booster. Lees HIER mijn review van de PUPA mascara.

Wat is het haargroeimiddel?

Er zit in het wimperserum van Dr. Massing GEEN bimatoprost. Deze stof voldoet namelijk niet aan de EU-wetgeving. Dit wimperserum heeft andere toevoegingen waardoor de wimpers groeien en voller worden.

Het actieve ingrediënt van DR.Massing Long Lashes wimperserum is namelijk myristoyl pentapeptide 17. Dit natuurlijke multi-eiwitcomplex stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase en vertraagt het uitvallen van de wimperhaartjes.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet? 

Bij mij was het resultaat na 4 weken al zichtbaar. De haartjes werden niet alleen voller en langer maar ook sterker. Normaliter worden dunne, broze en korte haartjes na 6-8 weken merkbaar langer, voller en sterker. DR. Massing Long Lashes is ook te gebruiken op de wenkbrauwen. De haargroei bij wenkbrauwen duurt langer, ongeveer 2-3 maanden. Op dit moment zie ik nog geen verschil bij mijn wenkbrauwen omdat ik het product nog te kort gebruik.

Hoe gebruik je het wimperserum?

Het is eenvoudig als een eyeliner aan te brengen. Slechts eenmaal daags, bij voorkeur ’s avonds, breng je de vloeistof aan op de wimperrand en/of de wenkbrauwen.

Dit zijn mijn wimpers voor het gebruik van het wimperserum

Dit zijn mijn wimpers na het gebruik van het wimperserum, 4 weken later

Het wimperserum DR. Massing Long Lashes is HIER verkrijgbaar voor €49,90.

Deze blogpost is in samenwerking met BellaMilan.


Aanbevolen artikelen

13 Reacties

 1. Allemachtig, dat is inderdaad een duidelijk verschil zeg. Dat had ik nooit verwacht!

 2. Groot verschil, ik ben verbaasd. Iets om te onthouden.

 3. wat een berschil!en wat blog je leuk!

 4. Francis van Mamazetkoers

  Gaaf dat je na 4 weken zo’n resultaat hebt. Ik weet alleen niet of ik zo lang geduld heb….

  1. Oh maar 4 weken is echt snel. Meestal zie je resultaat na 6-8 weken of soms zelfs langer😊

 5. Merel (Lotus Writings)

  Ongelooflijk, wat een verschil! Daar zou ik wel 50 euro voor neertellen, ik sla m even op.

 6. Ik heb al redelijke lange wimpers van mezelf en ik draag een bril, dan wil je ze niet langer maken – hahaha

  Maar wel goed dat het zo werkt zeg!

 7. o wauw, dat aswel heel duidelijk zeg, mooi resultaat. Ik heb van mezelf hele lange en volle wimpers, nooit zo over nagedacht eigenlijk, ze zijn er gewoon.

 8. goed resultaat!! ik heb het niet nodig want heb volle en lange wimpers van mij zelf gelukkg!

 9. wat een top resultaat zeg!! Ik vind ze wel altijd erg prijzig

 10. Wat een groot verschil. OmG je ziet het meteen. 4 weken dat is best vroeg om zulke prachtige wimpers te krijgen. Wow ik ga hem onthouden.

 11. dat had ik niet verwacht. ik vind het wel best duur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: