Review wimperserum; Lange en volle wimpers in slechts 4 weken

De afgelopen weken heb ik dagelijks 2 producten gebruikt die mijn wimpergroei aanzienlijk hebben bevorderd. Als je mij op INSTAGRAM volgt dan heb je het resultaat al gezien.

In deze blogpost zie je mijn wimpers voor en na het gebruiken van het wimperserum Dr. Massing Long lashes. Daarnaast gebruikte ik de nieuwste PUPA Vamp all-in one mascara met Lash booster. Lees HIER mijn review van de PUPA mascara.

Wat is het haargroeimiddel?

Er zit in het wimperserum van Dr. Massing GEEN bimatoprost. Deze stof voldoet namelijk niet aan de EU-wetgeving. Dit wimperserum heeft andere toevoegingen waardoor de wimpers groeien en voller worden.

Het actieve ingrediënt van DR.Massing Long Lashes wimperserum is namelijk myristoyl pentapeptide 17. Dit natuurlijke multi-eiwitcomplex stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase en vertraagt het uitvallen van de wimperhaartjes.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet? 

Bij mij was het resultaat na 4 weken al zichtbaar. De haartjes werden niet alleen voller en langer maar ook sterker. Normaliter worden dunne, broze en korte haartjes na 6-8 weken merkbaar langer, voller en sterker. DR. Massing Long Lashes is ook te gebruiken op de wenkbrauwen. De haargroei bij wenkbrauwen duurt langer, ongeveer 2-3 maanden. Op dit moment zie ik nog geen verschil bij mijn wenkbrauwen omdat ik het product nog te kort gebruik.

Hoe gebruik je het wimperserum?

Het is eenvoudig als een eyeliner aan te brengen. Slechts eenmaal daags, bij voorkeur ’s avonds, breng je de vloeistof aan op de wimperrand en/of de wenkbrauwen.

Dit zijn mijn wimpers voor het gebruik van het wimperserum

Dit zijn mijn wimpers na het gebruik van het wimperserum, 4 weken later

Het wimperserum DR. Massing Long Lashes is HIER verkrijgbaar voor €49,90.

Deze blogpost is in samenwerking met BellaMilan.


13 reacties

  1. o wauw, dat aswel heel duidelijk zeg, mooi resultaat. Ik heb van mezelf hele lange en volle wimpers, nooit zo over nagedacht eigenlijk, ze zijn er gewoon.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.