Ik kon me niet inhouden tijdens de Unboxing van de Goodiebox

De afgelopen maand was ik weer één van de gelukkigen die maandelijks een Goodiebox van Goodieboxnl ontving. Elke maand word ik verrast met producten die ik heerlijk vind. In de Goodiebox van deze maand zitten maar liefst 6 producten waarvan 5 producten full size zijn!

Ik wilde alles direct gebruiken

Toen ik las dat je happy hormonen aanmaakt wanneer je een keer dingen anders doet, besloot ik tijdens het filmen het anders aan te pakken. De producten zagen er heerlijk uit waardoor ik ze direct wilde gebruiken. Met sommige producten werd het filmen van de unboxing video wel een uitdaging. 🙂

Wil je weten wat ik bedoel? Kijk dan naar de video! En mocht je nieuwsgierig zijn naar de voorgaande Goodieboxen dan lees je HIER welke producten erin zaten.

Wil jij ook jouw eigen verwenmoment? Bestel HIER jouw Goodiebox voor €19,95 per maand.

Dit zijn de producten die in de box zitten

K-GLO Nourishing Hand Gloves €5,95

Mesauda Milano 4ever Shadow €13,10

Miqura Lip Mask €9,50

-417 Time Control Firming Mask

Evoluderm Micellar Cleansing Water €4

Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir €38

Deze blogpost/video is in samenwerking met Goodieboxnl

23 reacties

  1. die hand gloves, die vind ik zo fijn voor mijn handen, ze zijn daarna super zacht. Grappig dat je ze aandeed en toen bedacht, oke, we moeten eigenlijk door 😉 Leuk dat je alles gebruikt zodat we het kunnen zien, hoe het werkt en wat het is. Die Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir vind ik ook heel handig! En je zette goed. En dat routine doorbreken, dat vind ik wel een heel goed idee.

  2. mooie box weer! Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik door al die beautyboxen die er zijn, niet echt meer goed weet welke ik zou willen. het zijn er te veel

    • Ik ben niet zo’n beauty producten persoon. Maar het uitpakken van de box lijkt me ontzettend leuk. Ik houd wel van verassingen.

  3. Dat zou ook direct mijn eerste gedachte zijn, direct alles uitproberen! Het is absoluut een goed gevulde box waarbij je zeker waar voor je geld krijgt! Geniet er lekker van!

  4. Altijd leuk dat je achter dingen komt die je eerder niet kende. Ik ken de helft van deze merken niet maar alle producten lijken met erg interessant!
    Liefs,
    Elles

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.