fbpx

Blogger Ellen kleedt zich nu vrouwelijker en draagt meer kleur

In het nieuwste item MAMA-In Style staat elke maand een mama met stijl in de schijnwerpers. Bij MAMA-ISH zijn we erg nieuwsgierig naar hoe mama’s hun stijl weten te behouden nadat ze moeder zijn geworden. Vorige keer interviewden wij Miriam Bakker, owner van Style Story. Deze maand staat blogger Ellen van helloboontje.com in het zonnetje.

Wie ben jij?

Hi, ik ben Ellen, een Belgische blogster, mama van 2 kindjes en getrouwd met de allerliefste man. Wij wonen in Evergem, dat is in de buurt van Gent. Ons huis staat echt op ‘den buiten’ maar we hebben het voordeel om heel dicht bij de stad te wonen en gaan dan ook regelmatig naar het Gentse om lekker te gaan eten of te shoppen.

blogger

Wat voor werk doe je? 

Momenteel werk ik deeltijds als project manager in een bekend lingeriebedrijf in België. Daar sta ik in voor quality en resourcing. Ik werk ondertussen al 8 jaar voor dit bedrijf maar een paar jaar terug kreeg ik een burn-out en ontdekte ik een nieuwe passie. Bloggen en digital marketing. Ik start dan ook dit jaar met een opleiding digitale marketing en dit combineer ik naast mijn parttime job en een freelance job als social media manager. Het wordt een druk jaar dus 🙂

Wat is jouw signature look?


Mijn stijl is heel gevarieerd. Ik kan de ene dag voor minimal gaan en de andere dag super vrouwelijk gekleed gaan en voor bijvoorbeeld een lange bloemenjurk kiezen. Mijn kleerkast is dan ook gevarieerd maar ik hou enorm van denim, biker jackets, sneakers en lange jurken. Dit zijn echt key items voor mij. Daarnaast hou ik er van om een outfit een beetje rock te maken. Stoere boots onder een lange vrouwelijke jurk. Een kleurrijke culotte gecombineerd met een biker jasje. Dat is wel mijn ding. Maar echt een signature stijl heb ik niet denk ik. 🙂 Uiteraard kies ik heel regelmatig voor tweedehands en vintage, waar mijn blog helloboontje.com overgaat.

Hoe heb jij jouw persoonlijke stijl gevonden?

Mijn stijl heb ik gevonden door vooral te proberen en te voelen ‘waar voel ik me lekker in’. Uiteindelijk moet een outfit nog altijd lekker zitten en mee kunnen bewegen. Ik vind het niet leuk als ik iets draag waar ik constant aan zit te friemelen of waar je je constant heel erg bewust van bent dat je dit stuk draagt. Een stijl vinden, doe je vooral door te proberen en te voelen volgens mij.

blogger

Hoeveel kinderen heb je?

Ik heb 2 kindjes. Luca Yan-Mei is onze dochter en is net 9 geworden. Alec Yan-Sing  is onze jongste zoon en werd in juni 6. Zoals je kan zien hebben ze een Westerse en een Chinese naam. De roots van mijn man liggen in Hong Kong maar hij heeft een Nederlandse nationaliteit. We leerden elkaar kennen op school en de rest is history. Onze kindjes zijn super lief, hebben enorm veel energie en zijn mijn schatjes.

Is jouw kledingstijl veranderd nadat je mama werd?

Dat denk ik ergens wel. Ik draag nu meer kleur en dat ik me ook iets vrouwelijker voel nu ik kindjes heb. Ik durf nu ook meer mijn zin te doen, maar misschien heeft dit ook iets te maken met gewoon ouder worden en lak hebben aan de mening van een ander. 

Wie is jouw stijlicoon en waarom?

Kate Moss is voor mij echt super cool qua stijl. Alhoewel ik meer voor kleur kies, vind ik haar boho-rock stijl echt super. Ik heb ook een aantal blogsters die ik al lang volg en die ik geweldig vind qua stijl. Zo vind ik Sofie Valkiers echt super qua stijl, ze is een Antwerpse blogster die het echt gemaakt heeft volgens mij. Daarnaast hou ik ook van Chriselle Lim en Brittany Xavier. Hun stijl is ook echt geweldig.

Welke mama moeten we hierna interviewen? 

Check eens 2_makes_4. Een super coole Belgische mama die een geweldige stijl heeft.

Volg Ellen via haar blog helloboontje.com en haar INSTAGRAM.

Aanbevolen artikelen

21 Reacties

 1. Zo leuk dat ze zowel een Westerse als een Chinese naam hebben. Ik vind het belangrijk om kinderen de culturen van de ouders mee te geven.

 2. Wat een leuke interview. Wat goed dat ze beide culturen in een naam verwerkt krijgen. Mooie namen.

 3. comeonletsdothis01

  Wat mooi dat ze beide culturen meegeven.

 4. wat een leuk intevieuw!! en van de namen vind ik heel bijzonder 😀

 5. Leuk om meerdere stijlen te hebben! Ik ben zelf wat dat betreft saai: altijd maar een rok met shirtje.

 6. Leuk interview. Heerlijk iemand die zo zijn eigen keuzes maakt qua kleding. Lekker jezelf zijn.

 7. Zo’n leuk artikel! Ze heeft echt een erg toffe kledingstijl!
  Liefs,
  Elles

 8. Wat een leuk interview! Altijd heel erg leuk om zulke dingen te lezen

 9. Wat een leuk artikel ! Gave foto’s zitten er ook bij 🙂

 10. wat een bijzondere namen zeg!! ik vind haar kledingstijl erg tof!

 11. Wat een leuke stijl heeft ze. En net zoals haar vind ik ook dat met het ouder worden, ik minder geneigd ben me te “plooien” naar wat andere denken en doe ik gewoon mijn eigen ding. Moet kunnen toch?

  1. Zeker weten! 👏🏼

 12. Leuk interview! Ik vind haar laatste outfit echt tof! En leuk dat de kindjes Nederlandse en Chinese namen hebben!

 13. Haar stijl is echt mooi! Vooral die laatste outfit is echt prachtig!

 14. Leuk interview. En haar stijl is echt super mooi. En wat tof ook trouwens dat ze van beide culturen wat mee geven.

 15. Wat een leuke interview meid. Mooie outfit ook.

 16. Wat een leuk interview om te lezen, mooie namen ook.

 17. Leuk interview! Ook leuk om te lezen dat je verschillende kledingstijlen hebt. Doordeweeks netjes en de weekenden kan ik er ook netjes uitzien, maar ook wel weer supercasual. Het is maar net waar ik zin in heb.

 18. […] hun stijl weten te behouden nadat ze moeder zijn geworden. Vorige keer interviewden wij blogger Ellen van helloboontje.com. Deze maand staat blogger Mirjam van ‘een goed verhaal’  in het […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: