fbpx

Met deze Goodiebox essentials krijg jij een goede nachtrust

Een goede nachtrust is voor iedereen van groot belang en een enorm verlangen wanneer je mama bent. Ik moet toegeven dat mijn kinderen nu de leeftijd hebben dat ze lekker slapen en ons niet een aantal keren per nacht wakker maken. Wanneer ik weer terugdenk aan al die jaren dat ze nog niet doorsliepen dan verbaas ik mezelf erover hoe ik er levend uitgekomen ben. Als je mama bent dan weet je heel goed waar ik het over heb. In de Goodiebox van deze maand zitten heerlijke essentials die ons gaan helpen om een fijne nachtrust te hebben. Mocht je toch een nacht slecht geslapen hebben, lees dan How to: fris en wakker uitzien. 

Recharge your skin

Een goede nachtrust is een must om jouw lichaam en geest te laten herstellen. Ook is het een goed moment om jouw huid extra te verwennen. Gedurende de nacht heeft jouw huid de tijd om heerlijk gevoed te worden waardoor jij met een stralende huid opstaat. Sounds great, right?

Dr Botanicals- Pomegrante superfood regenerating sleeping mask

Dit is één van de makkelijkste manieren om goed voor je huid te zorgen. Reinig je gezicht voor het slapengaan, smeer deze sleeping mask op en spring lekker je bed in. Zelf gebruik ik minimaal 3 keer per week een masker waarvan 2 keer per week een sleeping mask. Mijn huid voelt de volgende ochtend zacht en gehydrateerd aan. So easy can it be!

Masque Me up- Foot peeling mask

In de vorige box zat een heerlijk handmasker. Nu verwennen ze ons met een foot peeling mask. Zet je favoriete Netflix serie aan en draag deze sokken voor 30 minuten. Spoel je voeten hierna af en voilá! Happy feet die zacht aanvoelen.

Bekijk HIER mijn night time routine.

Polaar – Polar night revitalizing cream

Eén van mijn essentiële onderdelen in mijn night-time routine is een nachtcréme aanbrengen. Zoals ik al eerder zei, gebruik ik 2 keer per week een sleeping mask en op de andere dagen gebruik ik naast een serum ook een nachtcréme. De Polar night revitalizing cream zorgt ervoor dat je huid tijdens het slapen vernieuwt en herstelt.

Manna Kadar- Sea minerals renewing body butter

Een heerlijk night-time routine is om lekker warm te douchen of in bad te gaan. Laat letterlijk de dag van je afglijden en fris jezelf op voor de nacht. Na het douchen heeft je huid natuurlijk hydratatie nodig. Smeer je in met deze overheerlijke body butter met actieve ingrediënten uit de dode zee. Masseer je huid en je valt daarna lekker in slaap als Doornroosje.

Paese- Clair brightening concealer

Mocht je ondanks jouw night-time routine met deze heerlijke producten toch geen goede nachtrust krijgen dan heb je deze grote vriend nog. Sinterklaas is de vriend van ieder kind maar een consealer is dé vriend van iedere vrouw. Jong, oud, donker, licht, lang, kort, mama of geen mama. De consealer is your best friend. FOREVER.

Wil jij ook jouw eigen verwenmoment? Bestel HIER jouw Goodiebox voor €19,95 per maand. 

Aanbevolen artikelen

21 Reacties

 1. een leuk gevulde goodiebox zo te zien

 2. Dit is echt iets voor mij! Ik slaap bijna nooit echt goed dus kan wel een extraatje gebruiken!

 3. Een mooie goodiebox is dit zeg. Als ik wel terug denk aan de eerste jaren met de jongens, pfff. Wat dat ben ik blij dat ze ouder zijn. Maar een goede routine qua gezicht verzorging heb ik nog steeds wel.

 4. Het spreekt me aan dat je gewoon lekker kunt slapen, terwijl deze goodies hun heilzame werk doen!

 5. Merel (Lotus Writings)

  Klinkt heerlijk, helemaal even bijkomen voor je gaat slapen! Vooral het maskertje lijkt me heerlijk.

 6. Doe mij maar zo een slaaproutine. Mooie inhoud van de box.

 7. Dat lijkt me echt een geweldige box, vooral omdat ik zo slecht slaap.

 8. Wat een geweldige box. Ik slaap vrij slecht en zo’n maskertje helpt bij mij misschien wel. Leuke review!

 9. Ja deze box is me op het lijf geschreven. Ik slaap nu al een paar maanden zoooo slecht dat ik overweeg om voor het eerst in mijn leven een concealer te kopen haha

  1. Dat klinkt als een heerlijke box. Zeker dat sleeping masker. Vooral in de winter kan mijn huid wat extra’s gebruiken. Maar ik gebruik eigenlijk geen maskers. Wel voor mijn haar maar niet voor mijn gezicht en ook niet voor mijn voeten. Maar klinkt wel erg fijn om te gebruiken

   1. Ik ben er dol op🙋🏽‍♀️

  2. Haha. It’s your best friend💪🏼

 10. Wat is ie weer leuk! Ik houd van sleeping masks. Het enige is dat ik een buikslaper ben en dat ik eerst wel een flinke tijd moet lezen om het te laten intrekken. Die plakkerige silky kussenslopen vind ik niet zo fijn. Mooie inhoud van de box. Een voetmasker lijkt mij ook heerlijk! Doet mij eraan denken dat ik nog een handmasker heb liggen. Prettig!

 11. Wat een super fijne doos zeg! Er zitten ook echt producten bij die ik goed kan gebruiken! Bedankt voor de tip!

 12. Dit was zo’n leuke box! Vooral de polaar, wat een heerlijke creme

 13. ik vind het een leuke box om te zien. Helaas gebruik ik niet vaak smeersels alleen soms de sleepy bodycreme voor het slapen gaan van de lush die ruikt zo heerlijk naar lavendel

 14. Wat een heerlijke goodiebox. Ondanks dat ik geen kinderen en een voorraad slaapmedicatie heb, slaap ik nog steeds niet geweldig. Dus dit is misschien echt wel het proberen waard.

 15. Zo een box kan ik zeker gebruiken. Ik slaap slecht.

 16. Zo een box kan ik zeker gebruiken. Ik slaap slecht. Goodiebox.nl is zo leuk.

 17. Wat een mooie box! Gun mezelf er eigenlijk nooit de tijd voor ben altijd veel te gehaast. Heel soms een maskertje voor mijn gezicht, maar daar houd het vaak mee op terwijl ik er zeker wel van kan genieten hoor al die verwen producten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: