fbpx

Xelly Cabau van Kasbergen stelde de Goodiebox samen!

De Goodiebox van deze maand is wel erg bijzonder. Alle items zijn geselecteerd door Xelly van Cabau Kasbergen. Als er iemand verstand van beauty heeft, dan is zij dat wel!

Go with the glow

De boodschap die Goodiebox en Xelly voor ons hebben is, Go with the glow. Maar voordat je direct naar je make-up tasje grijpt, adviseert Xelly om jouw beauty eerst van binnenuit te laten uitkomen. Het is belangrijk om goed naar jezelf te kijken en blij te zijn met hetgeen wat je ziet. Niks is aantrekkelijker of mooier dan een zelfverzekerde vrouw die in zichzelf gelooft en dat ook uitstraalt.

Natuurlijk mag je jouw spiegelbeeld mooier uit laten komen. Dit doen we allemaal en daar is niks mis mee! Helaas zie ik wel veel vrouwen die hun shape and face features veranderen. Ik ben daar persoonlijk minder fan van. Ik geloof meer in het accentueren van de mooie dingen die je ziet. Mooier maar niet anders. 😉

Rituals- Miracle 3-in-1 mascara

Ken jij iemand die nietdol is op Rituals? Ik ook niet. Ook ken ik niemand die niet dol is op mascara. Neem deze best friend mee in je tas (yes, het is een mini!) en creëer de mooiste oogopslag. Then you have the world at your feet.

Furr- 3D Faux Mink lashes

Wil je echt killer lashes hebben? Dan is het tijd om the big guns tevoorschijn te halen. Als je met deze 3D lashes niet iedereen omver blaast dan weet ik het ook niet meer. Ik heb nog meer goed nieuws. Je kan de lashes tot wel 10 keer (her)gebruiken.

Essentials by Goodiebox – Face mist

Wanneer je zo’n dag hebt waarop je de perfecte make-up look hebt dan wil je dat het zo blijft zitten. Gebruik deze face mist als primer om jouw make-up look perfect te laten zitten. Spray het van 30 cm afstand en go with the glow.

My Jewelry – Pearl hairclip

Mocht je dit pareltje nog niet dragen dan is het echt wel tijd! Afgelopen seizoenen werd je doodgegooid met deze clips en ik heb ze ook voor mezelf en mijn dochtertje Yara gekocht. Ik draag het liefst 2 of 3 in mijn haar. Soms is more gewoon more.

LaSplash Cosmetics – Wicked Divine Eyeliner

Dit is één van de producten waarvan ik zeker kan zeggen dat ik het niet zelf ga gebruiken. Mijn 4-jarige dochtertje Yara is dol op glitters en toen ze de eyeliner mét glitters zag, belandde deze direct in haar make-up tasje. Deze eyeliner is getest en geliked door Yara. 

ModelCo- Bullet Lipstick

Na de verdwijntruc met de eyeliner besloot ik deze lipstick maar niet aan Yara te laten zien. Had ik al verteld dat ze ook dol is op roze en lipstick? Perfecte combinatie dus als je een keer iets anders wilt dan rood. Ook kan je deze lipstick gebruiken als crème blush. Je weet dat ik een zwak heb voor producten die je voor meerdere dingen kan gebruiken.

de_Cure – N• L1FT – Instant Correcting Serum

Van dit product word ik ook erg blij. Het is namelijk een primer en een serum in één! Het is een perfecte basis voor je make-up. Na het aanbrengen van jouw moisterizer, breng je de N• L1FT serum aan. Deze laat je 20 seconden intrekken en daarna breng je make-up aan. Have a nice day!

Wil jij ook jouw eigen verwenmoment? Bestel HIER jouw Goodiebox voor €19,95 per maand. 

Aanbevolen artikelen

19 Reacties

 1. Dat is een hele leuke box met hele fijne producten lijkt mij!! veel plezier ermee!!

 2. Zo’n box zou ik ook willen hebben :-). Facemist lijkt mij het fijnst.

 3. Wat een leuke inhoud weer. Wat leuk dat Xelly de box inhoud samenstelde.

 4. Altijd leuk om een box te ontvangen, net of je een beetje jarig bent. Ik gebruik weinig tot geen make up en zou daarom voor een ander soort box kiezen.

 5. Wat leuk! Leuk zo`n box om te unboxen

  https://dhini.nl

 6. weer een mooie box. ik vind wel dat je dood gegooid wordt in het land van de beautyboxen. ik weet echt niet meer welke ik moet kiezen

 7. Die Wicked Devine Eyeliner vind ik dan wel weer heel leuk klinken (dol op glitter en op alles wat glimt. Wat dat betreft ben ik net een kraai, hahaha). Ik heb ruim anderhalf jaar de Goodiebox ontvangen, nu is het voor mij tijd voor de focus op andere merken en producten. Daarentegen was het altijd een cadeautje iedere maand en vond ik de inhoud altijd waanzinnig leuk en verrassend. Deze is ook weer heel tof!

 8. Mooie box met, lijkt mij, hele fijne en mooie producten.

 9. Het ziet er uit als een leuke goodiebox. Ik vind Rituals ook heeeerlijk!

 10. Een goedgevulde doos en ik vind vooral dat haarspeldje erg mooi.

 11. Dat lijkt me echt een feestje om te ontvangen!

 12. Ik ben nog altijd aan het twijfelen of ik hem gewoon niet eens moet bestellen. Elke maand weer zoveel mooie producten.

 13. Wat een leuke inhoud! Die box zou ik ook wel willen!
  Liefs,
  Elels

 14. Wat een mooie producten! Ik ben op zoek naar een nieuwe mascara dus die van Rituals ga ik zeker bekijken!

 15. Wat een prachtige box is dit en ook allemaal producten, die ik zo zou gebruiken. Heel mooi!

 16. Ik vind het altijd lastig om de juiste producten te vinden, maar misschien dat zo’n box me daar bij zou kunnen helpen om tegen een gereduceerd tarief wat nieuws uit te kunnen proberen. Toch maar eens doen denk ik…

  1. Dat vind ik zo ideaal hieraan. Ik heb nu al zoveel producten ontdekt👏🏼

 17. Ahhhh, ik baalde er al zo van, dat ik met de Goodiebox moest stoppen door het verlies van mijn baan. Nu vind ik het nog spijtiger. Ik heb zoveel heerlijke producten ontdekt via deze boxen.

  1. Dat is jammer! Hopelijk in de toekent weer😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: