fbpx

Deze Goodiebox deel ik alleen met mezelf en met niemand anders

Hello 2020! Ik heb zo’n goed gevoel over dit jaar. Naast het feit dat het een prachtig getal is (ik heb een zwak voor dubbele cijfers), is dit het jaar waarin ik 40 word. Als ik het zo zie staan, klinkt het wel een beetje oud maar zo voel ik me helemaal niet!

Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research. – Carl G. Jung

De les die ik de afgelopen jaren heb geleerd, is om goed voor mezelf te (blijven) zorgen. We zijn zo druk met anderen te pleasen en voor anderen te zorgen dat we vaak onszelf vergeten. Daarom is de maandelijkse Goodiebox een geweldige reminder om ook aan jezelf te denken. Cancel alle afspraken, leg je to-do list opzij en maak tijd voor jezelf vrij. From me to me!

UC Natural – Mango sugar body scrub

Ik ben dol op body scrubs en elke zondag heb ik thuis een mini spa. Dan ben ik lekker bezig met mijn scrubs en maskers. Daarom voeg ik deze heerlijke mango delight scrub verrijkt met olijven, druivenpitolie en cacaoboter graag toe aan mijn bodycare routine.

Moshi Moshi Mind – Hair Towel

Voor mijn haar gebruik ik na het douchen altijd een oud t-shirt in plaats van een handdoek. Krullen zijn over het algemeen droger en als ik een handdoek gebruik, is de kans groter dat ze gaan pluizen. Ik ben erg benieuwd naar deze towel en wat het voor mijn haar gaat doen. Ik ga het gebruiken en I’ll report back to you!

Jorgobé – Refreshing scrub mask

Ik heb een zwak voor producten die dubbele functies hebben zoals deze scrub. Het heeft een 2-in-1 effect. Gebruik het als een cleansing face peeling (direct afspoelen na het aanbrengen) of als een deep cleansing mask (laat het 15 minuten intrekken voordat je het afspoelt).

Phase zero make up – Metal Foil Eyeshadow

Na het scrubben en aanbrengen van maskers ben ik altijd super blij met een schoon en stralend huid. Ik probeer zondag ook vaak geen make-up te dragen zodat mijn huid de kans krijgt om lekker bij te komen. Maar als ik wil shinen dan ben ik wel dol op oogschaduw met een glitter en een metallic finish zoals deze van Phase Zero Make Up.

Niré Beauty – Plush Powder Brush

In de Goodiebox van augustus zat een blending brush van Niré waar ik superblij mee ben. Ik maak gebruik van mijn vingers om mijn make-up aan te brengen maar voor mijn bronzer en blush gebruik ik graag een kwast. Mijn huidige kwast is wel aan vervanging toe dus extra blij dat deze kwast erin zit.

Wil jij ook jouw verwenmoment inplannen?

Voor €19,95 per maand krijg je maandelijks een box met full-size producten in huis! Ook fijn dat het maandelijks opzegbaar is dus je zit nergens aan vast! 

Bestel HIER jouw Goodiebox! 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Aanbevolen artikelen

27 Reacties

 1. paar jaar geleden deed ik nog aan goodieboxen maar ze gingen alleen maar tegenvallen dus ermee gestopt, deze ziet er wel weer leuk uit moet ik zeggen!

  1. Wat een leuke inhoud. Word hier hebberig van goodiebox heeft altijd een leuke inhoud.

 2. Dat ziet er goed uit. De handdoek vond ik ook een verrassende aanvulling in deze doos!

  1. Merel (Lotus Writings)

   Ik kan niet goed zelf reageren dus daarom hier, hij ziet er leuk uit. Hier schieten dit soort producten er toch vaak een beetje bij in, zo’n box zou voor mij eigenlijk wel een uitkomst zijn..

 3. Ziet er super uit! Slim trouwens om een t-shirt te gebruiken voor je haar! Ik heb een slag in mijn haar, maar als het droog is is het altijd zo kroes en pluizig. Meestal stijl ik mn haar dan.

 4. Deze box is een hele goede reminder dat je ook aan je zelf moet denken, mooi gevuld ook weer. I k ben heel benieuwd naar de handdoek en vind de eyeshadow heel erg mooi.

  1. Ik ben ook benieuwd naar de handdoek👏🏼

 5. Leuke inhoud groot gelijk dat je die zelf houd

 6. Super fijne box was dit he! Eerst trok hij me niet zo maar nu ben ik om! Vind de handdoek ook heel erg fijn

 7. Wat een mooie verzorgende producten! Naar die handdoek ben ik ook wel benieuwd.

 8. Wat fijn dat je zo’n goed gevoel hebt over het komende jaar! Dat is vast wel een goed teken : )

 9. Wat een heerlijke producten he! Ik heb de box ook al eens gehad en ik ben fan!

  1. Yeah team Goodiebox 🤜🏼

 10. Oh heerlijk, wat een verwennerij. Die zou ik ook met niemand delen hoor! 😉

  1. 🤣 een beetje selfish maar ach voor een keertje🙊

 11. Goodiebags zijn niet perse mijn ding, maar de merken die erin zitten zijn wel heel cool. Heel mooi die vormgeving van die producten 🙂

 12. Wat goed dat je gewoon elke zondag zo’n scrub doet. Ik gun mezelf daar nooit de tijd voor.

 13. de box ziet er weer fijn uit. Ik twijfel elke maand weer om hem mezelf toch maar eens cadeau te doen.

 14. groot gelijk dat je deze voor jezelf houdt. ik vind die boxen altijd leuk, maar er zijn er zooooo veel

 15. Mooie spullen zitten in de box. Die body scrub is wel wat voor mij!

 16. Mooie spulletjes weer, ik ben ook benieuwd naar de haar handdoek?!!

  1. Inmiddels meerdere malen getest en het is heerlijk!

 17. Wat een fijne box. Heerlijk om even de tijd te nemen voor jezelf en alles uit te proberen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: