fbpx

In 2020 wil ik bewuster leven en meer genieten dan ooit!

Mijn wensen

Elk jaar heb ik wensen die mijn leven verrijken. Mijn wensen hebben vaak te maken met bewuster leven en meer genieten. Hoewel ik een waslijst heb aan wensen, wie niet?! Heb ik mij beperkt tot deze vier. Ik geloof ook meer in dingen doen in babystapjes dan in radicaal alles 180 graden veranderen. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt dat nou echt vol? Hier komen mijn wensen voor 2020.

Namaste

Ik wil lekker in mijn vel zitten. Hiervoor kan ik verschillende dingen doen die mij een goed gevoel geven. Ik kan gaan sporten, aan yoga doen en mindfullness uitoefenen, of een bezoekje brengen aan een spa. Ik leg niet zo zeer de middelen vast maar wel het resultaat. Het maakt mij niet uit hoe vaak ik deze dingen doe. Als ik lekker in mijn vel zit, dan ben ik blij.

Wanderlust

Ik wil nieuwe plekken ontdekken. Dit betekent niet dat ik naar de andere kant van de wereld moet afreizen. Hoewel ik verre landen en nieuwe culturen geweldig vind om te exploren, ken ik Europa nog niet zo goed. Dit jaar ga ik op zoek naar plekken die ik nog niet bezocht heb maar graag wil zien. Je hoeft niet de aarde te doorkruisen voor het ultieme wanderlust gevoel.

Beyond bloggen

Dit jaar ga ik op zoek naar andere uitdagingen naast het bloggen. Mijn blogs hebben veel deuren geopend en kansen gecreëerd die ik de komende tijd ga onderzoeken. Momenteel loopt een aantal zaken waarover ik nog niet veel kan vertellen. Zodra er meer bekend is, lees jij het nieuws op mijn socials. Vergeet je me niet te volgen op IG. 😉

Dare to dream

Ik merk dat ik het eng vind om mijn dromen met anderen te delen. Wanneer we jong zijn, worden we gestimuleerd om te dromen, te durven en te doen. Vaak worden we als volwassenen helaas daarin afgeremd. We moeten dan vooral realistisch en praktisch ingesteld zijn. Dat vind ik erg jammer en daarom wil ik het anders doen. Dit jaar zeg ik mijn dromen hardop. Hopelijk hoort het universum mij en laat ze mijn dromen uitkomen.

Wat zijn jouw wensen voor 2020?

Aanbevolen artikelen

41 Reacties

 1. Sinds 1 januari sta ik ingeschreven bij de KVK met mijn blog, dus ik hoop hier zeker mee te gaan groeien. Daarnaast wil ik mijn cursus illustreren afsluiten en gaan we een mooie reis maken dit jaar. Ik ben benieuwd naarr de veranderingen ie bij jou op de planning staan en je hebt helemaal gelijk, zeg je dromen hardop!

  1. Gefeliciteerd! Wat stoer! Ik ben benieuwd naar jullie reis. Waar gaan jullie naartoe? 😃

   1. Dank je wel! We gaan naar Amerika op vakantie dit jaar 🙂

 2. Dat ik gezond hoop te blijven en dat het maar een rustig jaar mag worden : )

 3. Amy de Keijzer - Büttner

  Mijn wensen voor 2020 zijn vooral rust. Ik ben 2 jaar lang geleefd door allerlei artsen, werkgever en UWV.

  1. Dan wens ik dat ook voor jou. Sterkte🙏🏼

 4. Yesyesyes, mindfulness. Ik probeer mijn dromen ook steeds meer uit te spreken, omdat het echt van invloed is op onze brains en zo de kans groter wordt dat het ook uitkomt! Benieuwd naar je projecten en je reizen in 2020♡

  1. Dankjewel lieverd!!💛

 5. Dat is een mooie lijst. Ik wil ook meer doen met mijn blog en meer daarin ontdekken.

 6. Die laatste vind ik interessant…
  Net nu ik ook mijn dromen begin te leven. Ooit moet je volwassen worden, zei mijn vader me ooit en stoppen met dromen. Kwam ik mijn vriend tegen en zei die me “waarom zou je daar mee moeten stoppen? dat is toch het meest onnozele dat er is?” Dat zette me aan het denken… Je kan je dromen ook realistisch gaan proberen na te streven, niet!

  Mooie lijst overigens! 😉

  1. Waarom stoppen met dromen??! Gelukkig doen wij dat niet!😉🤜🏼 Dank je wel💛

 7. Eens! Babystapjes zijn ook stapjes en veel meer te overzien dan de 180 graden draai. Ik doe graag met je mee hierin. Mooie doelen voor dit jaar. Zeker haalbaar ook. Succes hiermee en met het groeien van je blog. Spannend, ik ben benieuwd 🙂

 8. mijn wensen voor 2020 …die zijn al 15 jaar hetzelfde en dat is beter worden 😉 of iig wat sterker!! je hebt een mooi haalbaar lijstje 😀

 9. Mooie realistische blog heb je er weer van gemaakt. En je vierde voornemen, om te (blijven) dromen moet je zeker doen. Dromen hoort bij het leven, dromen draait om gevoel en zonder gevoel kun je niet leven.

  1. Mooi gezegd! Dank je wel!💛

 10. Grote dromen voor dit jaar heb ik niet, behalve dat genieten voorop staat en dat kan zowel met mooie uitstapjes in eigen land of in het buitenland, maar ook het lezen van een mooi boek of het maken van een mooie wandeling.

  1. Klinkt heerlijk! Enjoy!🎉

 11. Wat een mooie wensen en dingen die je wil gaan doen in 2020!
  Mijn wens is vooral weer gezond worden en genieten van mijn vakantie in Egypte en mijn nieuwe huis inrichten waar ik extreem veel zin in heb.

 12. Ja, lekker in je vel zitten is zo belangrijk. Dat verrijkt je leven echt. Ik ben vandaag een jaartje ouder geworden en heb sinds ik de 40 ben gepasseerd best veel moeite met het ouder worden dus ik doe met je mee, ik wil dit jaar ook lekker in mijn vel zitten.

 13. Wat een prachtige doelen heb je! Het is heel belangrijk om lekker in je vel te zitten. Ik denk dat ik met je mee doe op een aantal vlakken.

 14. Ik vind Wanderlust altijd zo’n prachtig woord. Heel aansprekend en inspirerend.

 15. Wat een mooi lijstje! Gaat je lukken! Mijn dromen… een droom is een groot woord, maar om te beginnen wil ik een mooie blog met traffic.

 16. Ik vind het fijn om te kunnen dromen, maar ook om realistisch te blijven. Ik ga uurtjes voor mezelf inplannen, voordat ik als een plantje verdwijn.

   1. Wat een leuke wensen om naar toe te leven. Zelf wil ik ook nog heel graag de wereld ontdekken!
    Liefs,
    Elles

 17. Wat een prachtige doelen. Ik wil zelf nog wat meer gaan sporten zodat ik van fysio en revalidatie afkom.
  Wat ik ook wil bereiken is weer vrijwilligerswerk doen dan maak ik mezelf weer nuttig.

 18. Ik droom lekker verder. Meer doen met mijn blog. Werk vinden. Misschien verhuizen. Plannen zat. Succes met je dromen en geniet.

 19. Mooi artikel! Mijn wensen zijn dat ik beide studies haal 🙂

 20. Hele mooie doelen heb je opgeschreven! En veel van jouw doelen komen met de mijne overeen!

  1. Ik ga dit jaar opzoek naar meer balans. Naast mijn gezin en blog, werk ik nu ook op 4 verschillende locaties in verschillende functies en doelgroepen. Ik merk dat mijn hoofd daarvan overloopt

 21. Mooi lijstje! Ik wil me vooral focussen op zelfontwikkeling en mijn blog dit jaar.

 22. Dat zijn hele mooie plannen. Jammer dat
  We onze wanderlust nog even in bedwang moeten houden.

  1. Zo jammer!!!!!!😭

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: