MAMA-In Style: Interview met Joyce, ondernemer en stylist voor moeders

Bij MAMA-ISH zijn we erg nieuwsgierig naar hoe mama’s hun stijl weten te behouden nadat ze moeder zijn geworden. We spraken Joyce, ondernemer en stylist voor moeders, over haar fashion stijl.

Wie ben jij? 

Mijn naam is Joyce, ik ben 31 jaar en woon samen met Jermaine en onze kids in Almere.

Wat voor werk doe je? 

Ooit werkte ik als systeemtherapeut in de forensische GGZ. Inmiddels ben ik ondernemer, heb ik samen met een vriendin en zakenpartner Daily Models, een modellenbureau. Tevens ben ik stylist speciaal voor moeders. Ik style vrouwen die vanwege hun nieuwe rol en lijf als moeder niet gelukkig meer zijn met hun garderobe. We maken samen een mix van oud en nieuw om een kledingstijl te ontwikkelen waar ze blij van worden en zich zelfverzekerd in voelen. Want zodra jij de style hebt gevonden die past bij jou en je nieuwe leven als moeder dan zit je weer lekker in je vel, twijfel je nooit meer over wat je aan moet doen en kan jij met minder items eindeloos combineren.

Wat is jouw signature look?

Om eerlijk te zijn heb ik, denk ik, niet een stijl en dat is meteen ook een beetje mijn geheim. Draag waar je zin in hebt en hoe je je voelt. Soms voel ik mij supervrouwelijk en trek in een mooie hoge rok met hakken uit de kast maar op andere dagen draag ik een lekkere urban look met gekke sneakers.

Hoe heb jij jouw persoonlijke stijl gevonden?

Mijn hele diverse kledingstijl heb ik altijd al gehad. Daarbij moest ik ook altijd nog wel rekening houden met het beroep wat ik destijds uitvoerde. Inmiddels is styling mijn beroep en kan ik als ik wil dus elke dag all out gaan. Love it! Verder heb ik los gelaten hoe het hoort en wat anderen ervan vinden. Ik moet het tof vinden en er lekker in voelen.

Hoeveel kinderen heb je? 

3,5 jaar geleden ben ik moeder geworden van een eeneiige jongens tweeling, Daley en Quinn! Een moment waarop alles veranderde. Daarvoor had ik het grote geluk dat Syleena al een tijdje in mijn leven was, voor mij is zij net zo belangrijk als de boys. Zij hebben alle drie hetzelfde plekje in mijn hart. Hun drieën samen zien is het fijnste wat er is.

Is jouw kledingstijl veranderd nadat je mama werd?

Jaa! Nadat ik moeder werd heb ik op alle gebieden mijzelf moeten hervinden. Zeker in het eerste jaar kwamen wij naast een hele heftige medische molen ook terecht in de welbekende rollercoaster van voeden, verschonen, in slaap wiegen en zorgen voor. Ik vergat mijzelf compleet en nam nergens meer de tijd voor. Ik had mijzelf wijsgemaakt dat die gescheurde spijkerbroek echt niet meer kon nu ik moeder was en die roze blazer was misschien ook net wat te heftuug! Naast die mentale struggle was mijn lijf ook compleet veranderd en heb ik na mijn zwangerschap de meest grote miskopen ooit gedaan. Uiteindelijk heb ik deze cirkel doorbroken en ben ik gewoon weer een jeans met scheuren en die gekke blazer met tijgerprint gaan dragen & I love it!

Wie is jouw stijlicoon?

Zoals mijn eigen stijl, vind ik dus ook verschillende fashionista’s heel leuk. Anne bing, Carrie Brandshaw, Jamie Li en Manon Tilstra zijn super leuk om naar te kijken.

Welke mama moeten we hierna interviewen? 

Kelly van thehouseofkelly.com is team glitter all year en ziet er altijd fantastisch uit! Maar ook Faye Bone ziet er dagelijks uit om door een ringentje te halen. 

Volg Joyce op haar socials! 
Moms in Style
Instagram
Pinterest

19 reacties

  1. wat ontzettend leuk dat Joyce samen met haar zakenpartner gericht zijn op moeders. Ik vind dit heel erg leuk om te lezen en wat een powervrouw is ze zelf ook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.