fbpx

Cinosanda kleedt zich na haar persoonlijkheid, kleurrijk en eigenwijs

Bij MAMA-ISH zijn we nieuwsgierig naar hoe vrouwen hun stijl weten te behouden nadat ze mama zijn geworden. Deze maand spraken we blogger Cinosandra, over haar fashion stijl.

Wie ben jij?

Mijn naam is Cinosanda, ik woon in Groningen en ik kom oorspronkelijk uit Angola. Ik woon alleen met mijn 3 kindjes.

Wat voor werk doe je?

Ik werk in financiën en ik ben een blogger.

Wat is jouw signature look?

Meestal kies ik voor casual-chic en ik hou van vintage, maar een specifieke kledingstijl heb ik niet. Ik hou ervan om verschillende kledingstijlen te proberen. Wel is mijn persoonlijkheid heel erg aanwezig in mijn kledingkeuze. Ik ben heel optimistisch, vrolijk en best eigenwijs. Dat zie je terug in mijn kleding; door mijn kleurkeuze, print en houding.

Hoe heb jij jouw persoonlijke stijl gevonden?

Ik kan wel zeggen dat ik mijn stijl heb gevonden vanaf het moment dat ik me begon te kleden volgens mijn gevoel en mijn persoonlijkheid. Daarvoor kon ik wel iets dragen alleen omdat ik het mooi vond of omdat het modieus was. Zelfs als het niet overeenkwam met mijn persoonlijkheid of niet echt paste op mijn lichaamsstructuur. En dat was niet altijd comfortabel. Tegenwoordig draag ik alleen wat me een goed gevoel geeft en wat mijn persoonlijkheid weerspiegelt. 

Hoeveel kinderen heb je?

Ik heb 3 kinderen. Judith-Bonga is 10 jaar oud, Kianvu is 6 en Nwuala is 5 jaar oud.

Is jouw kledingstijl veranderd nadat je mama werd?

Ja veel. Ik veranderde nadat ik moeder ben geworden. Ik ben meer verantwoordelijk en zelfverzekerder. Sommige dingen doe ik minder impulsief, maar andere dingen durf ik juist meer te riskeren. Dit zie ik ook terug in mijn stijl.

Wie is jouw stijlicoon en waarom?

Mijn vader en moeder zijn mijn stijliconen. Hoewel ik de simpliciteit en élégance van Chanel bewonder, zijn mijn ouders die mijn stijlgevoel weken. Mijn vader was heel stijlvol en zelfverzekerd. Als kind vond ik het altijd heel cool. Hoewel ik mijn moeder niet heb gekend (zij is overleden), bewonderd ik altijd haar foto’s. Zij had gevoel voor mode en had heel veel stijl. Ik droomde ervan om op haar te lijken wanneer in volwassen zou zijn. Mijn liefde voor vintage komt van haar.

Welke mama moeten we hierna interviewen?

Maureen Powel. Ik vind haar geweldig. 

Volg Cinosanda op INSTAGRAM en haar BLOG.

Aanbevolen artikelen

17 Reacties

 1. wat een leuk interview 😀 Altijd leuk om zo mensen te leren kennen

 2. Je ziet de kracht van deze vrouw terugkomen in haar kleding en uitstraling. Mooi om te zien!

 3. Wauw, wat een prachtige kledingstijl! Het optimistische, vrolijke en eigenwijze zie je zeker terug in de kleurkeuze, print en houding van Cinosanda’s gekozen kledingstukken.

 4. Wauw wat draagt ze leuke outfits!

 5. Leuk interview en wat een prachtige kledingstijl. Heel smaakvol en classy! Zelfvertrouwen straalt zij uit.

 6. Wat een tof intervieuw en wat een prachtige, stijlvolle vrouw. Heel interessant om te lezen aangezien ik zelf nog heeel erg zoekende ben naar mijn eigen stijl.

 7. wat een prachtige en sprankelende kledingstijl ! en wat een prachtige foto’s.

 8. Wat een fantastische vrouw en een uitgesproken kleding stijl. Hier hou ik van zeg!

 9. Oh, wauw, ik hou echt van haar stijl!

 10. Mooie foto’s weer, passen perfect bij de kracht die ze uitstraalt

 11. Wat een prachtige foto’s Ik vind haar en een kledingstijl geweldig

 12. Jasmina Gajadhar Borgeld

  Wow wat een prachtige vrouw met een leuke kledingstijl zrg

 13. Wat een leuke interview. Heel leuk om de bloggers te leren kennen. Doe ook nog meer bloggers zoals Serena als ze tenminste tijd heeft of de mensen wiens blog jij vaakt bezoekt.

 14. Die outfits zijn echt waanzinnig gaaf. Mooie vrouw! Heel classy! Leuk dat je dat van je ouders meekrijgt en dezelfde liefde voor stijl ontwikkelt.

 15. Wat weer een leuk interview! en prachtige fotos oon.

 16. Ah wat een geweldige stijl, love it! Behoorlijk powervrouw ook lijkt me.

 17. Leuk intevieuw! Ze heeft zeker een gave stijl zeg! Heel mooi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: