fbpx

Outfits om thuis te dragen wanneer je loungewear zat bent

Wanneer je dit leest, zit je al twee weken thuis met je kids. Twee weken! Wie had gedacht dat je het zou volhouden maar you did it! Wanneer je 24 uur samen met je gezin bent, is het extra lastig om tijd voor jezelf te reserveren. Ik trok in de ochtend vaak iets makkelijks aan en ik vond het even lekker om zonder make up te zijn. Maar na twee weken loungewear is het weer tijd voor leuke outfits!  

Loungewear moe

Thuis draag ik vaak loungewear of mijn yoga/sport pants. Het zit comfortabel en het staat leuk. Ik moet toegeven dat ik dit de afgelopen twee weken vaak gedragen heb maar het begint nu te vervelen. Daarom had ik wel zin om weer leuke outfits te dragen.

Lekker in je vel zitten, is belangrijk

Vaak merk ik dat ik me beter voel wanneer ik meer aandacht aan mezelf en aan mijn uiterlijk besteed. Wanneer je in de spiegel kijkt en tevreden bent over jezelf, dan straal je dat ook uit. Je voelt je lekker in je vel en jouw positieve energie nemen jouw kinderen weer over. Blije moeder, blije kinderen. Vooral in deze gekke tijden is lekker in je vel zitten extra belangrijk.

Hieronder vind je een aantal looks die perfect zijn wanneer je veel thuis bent maar geen zin hebt in loungewear.

Wat is jouw favoriete outfit?

Aanbevolen artikelen

32 Reacties

 1. Heerlijk positief artikel. En ik ben het helemaal met je eens. ✨

 2. Leuke outfits! Ik voel me ook beter als ik normale kleding aantrek. Vaak pak ik dan een broek met elastiek, zodat het alsnog wel lekker zit!

 3. heerlijk even geen corona verhaal maar een outfit verhaal waar ik blij van word! ik draag gewoon wat mij lekker zit en dan vind ik het wel prima 😀

  1. Ik ben ook een beetje Corona moe aan het worden😏

 4. Ik kleed me ook elke dag aan en doe een beetje make-up op, anders ben ik echt niet productief.

 5. haha zo grappig om de verschillende reacties hierboven te lezen. Zitten mooie uitfits tussen hierboven. Vind vooral de streefbroek op de derde foto erg tof!

 6. Wat een heerlijk motiverend en inspirerend artikel. Zelf heb ik geen kinderen, maar zit al wel twee weken thuis te werken. Helemaal alleen, met mijn laptopje. Daarom deed ik de afgelopen twee weken ook niet echt mijn best op mijn outfits. En inderdaad, onbewust ben ik toch minder positief. Ik zal aankomende week weer meer aan mijn uiterlijk doen, deze foto’s helpen daarbij! 🙂

  1. Ik ben benieuwd of je een positiever vibe krijgt! Let me know!

 7. Ik ben het volledig met je eens! Wat heb jij goede smaak!

 8. Jaa zo waar! Ik wissel af tussen echte chill-outfits en outfits die ik ook zou aandoen op kantoor.

 9. Ik ben de laatste twee weken ziek geweest, dus alleen pyjama’s aangehad en geen makeup. Op een gegeven moment werd ik dat echt zat haha

  1. Vervelend! Gelukkig gaat het weer beter!💛

 10. Dhini van Heeren

  Leuke outfits allemaal en hele mooie fotos ook. Als thuis draag ik lekker compy kleding en meestal gewoon chill broek.. het voelt heerlijk relax aan.

 11. Leuke outfits. Ik vind die hoge broek zoals op de derde foto erg mooi. Je hebt helemaal gelijk, ik merk dat ik veelkwart draag, toch een beetje hoe ik me voel, maar ik weet ook dat als ik me vrolijker zou kleden, weer make-up op zou doen, me misschien zelf gewoon al even beter zou voelen. Gewoon doen eigenlijk!

  1. Deze week kleed ik me weer zoals eerst en ik voel me echt beter. Het werkt echt! 💛

 12. Ik draag altijd ‘echte’ kleren ook al werk ik vanuit huis. Als ik dat niet doe voel ik me lamlendig. Van de loungewear ben ik dus niet zo.

 13. Ik heb zitten turen wat mijn favoriet was, maar ze hebben allemaal een broek aan. Ik wil toch het liefst een rok dragen.

 14. Gelukkig geen bezoek mogelijk. Cosy thuis zitten in combo met hoogzwanger zijn, zorgt voor bijzondere klederdracht…

  1. Haha dat geloof ik graag!

 15. leuke outfits. ik merk inderdaad dat als ik mij leuk aankleed ik mij beter voel, alleen heb ik er soms de puf niet voor

 16. Jasmina Gajadhar Borgeld

  Leuke outfits! Ik heb ook niet echt lounge wear

  1. Dan is het helemaal
   makkelijk😉

 17. De onderste in het midden vind ik het leukste, lekker kleurrijk en het ziet er comfortabel uit maar alsnog leuk genoeg om te vergaderen via videochat haha

 18. Loungewear-moe. Haha, grappig. Een jeans met een truitje of nu een tshirt is toch ook helemaal prima!?

 19. Leuke outfits meid. Ik ben gek op comfy outfits. Alhoewel ze allemaal leuk zijn ga ik voor de laatste outfit.

 20. Leuke outfits. Ik hoef nooit na te denken wat ik draag als ik werk: ik werk in de zorg en op mijn locatie dragen wij een uniform

 21. Voor overdag mijn spijkerbroek en voor savonds mijn huispak

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: