Outfits om thuis te dragen wanneer je loungewear zat bent

Wanneer je dit leest, zit je al twee weken thuis met je kids. Twee weken! Wie had gedacht dat je het zou volhouden maar you did it! Wanneer je 24 uur samen met je gezin bent, is het extra lastig om tijd voor jezelf te reserveren. Ik trok in de ochtend vaak iets makkelijks aan en ik vond het even lekker om zonder make up te zijn. Maar na twee weken loungewear is het weer tijd voor leuke outfits!  

Loungewear moe

Thuis draag ik vaak loungewear of mijn yoga/sport pants. Het zit comfortabel en het staat leuk. Ik moet toegeven dat ik dit de afgelopen twee weken vaak gedragen heb maar het begint nu te vervelen. Daarom had ik wel zin om weer leuke outfits te dragen.

Lekker in je vel zitten, is belangrijk

Vaak merk ik dat ik me beter voel wanneer ik meer aandacht aan mezelf en aan mijn uiterlijk besteed. Wanneer je in de spiegel kijkt en tevreden bent over jezelf, dan straal je dat ook uit. Je voelt je lekker in je vel en jouw positieve energie nemen jouw kinderen weer over. Blije moeder, blije kinderen. Vooral in deze gekke tijden is lekker in je vel zitten extra belangrijk.

Hieronder vind je een aantal looks die perfect zijn wanneer je veel thuis bent maar geen zin hebt in loungewear.

Wat is jouw favoriete outfit?

30 reacties

  1. haha zo grappig om de verschillende reacties hierboven te lezen. Zitten mooie uitfits tussen hierboven. Vind vooral de streefbroek op de derde foto erg tof!

  2. Wat een heerlijk motiverend en inspirerend artikel. Zelf heb ik geen kinderen, maar zit al wel twee weken thuis te werken. Helemaal alleen, met mijn laptopje. Daarom deed ik de afgelopen twee weken ook niet echt mijn best op mijn outfits. En inderdaad, onbewust ben ik toch minder positief. Ik zal aankomende week weer meer aan mijn uiterlijk doen, deze foto’s helpen daarbij! 🙂

  3. Ik ben de laatste twee weken ziek geweest, dus alleen pyjama’s aangehad en geen makeup. Op een gegeven moment werd ik dat echt zat haha

  4. Leuke outfits allemaal en hele mooie fotos ook. Als thuis draag ik lekker compy kleding en meestal gewoon chill broek.. het voelt heerlijk relax aan.

  5. Leuke outfits. Ik vind die hoge broek zoals op de derde foto erg mooi. Je hebt helemaal gelijk, ik merk dat ik veelkwart draag, toch een beetje hoe ik me voel, maar ik weet ook dat als ik me vrolijker zou kleden, weer make-up op zou doen, me misschien zelf gewoon al even beter zou voelen. Gewoon doen eigenlijk!

  6. Leuke outfits meid. Ik ben gek op comfy outfits. Alhoewel ze allemaal leuk zijn ga ik voor de laatste outfit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.