fbpx

Dit zijn de redenen waarom ik dit beauty product nomineer

In deze special edition Goodiebox zitten zes producten die geselecteerd zijn om de Dutch Beauty Award te winnen.  Dit is een jaarlijkse prijsuitreiking voor de mooiste beautyproducten- en merken. In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus is de Dutch Beauty Award die gepland stond op 20 april 2020 verplaatst naar september. Als Goodieboxmember mag je t/m 1 april jouw stem uitbrengen. Om die reden heb ik de afgelopen weken de producten getest en heb ik mijn favoriet gekozen. 

Mijn HERO

Gezien de huidige situatie zitten we veel binnen en maken we minstens 100 keer per dag onze handen schoon (misschien is het overdreven maar zo voelt het wel). Hierdoor is mijn huid en zijn met name mijn handen en armen erg droog. Ik heb in de winter sowieso last van een droge huid maar nu is het erger. Toen ik de Goodiebox uitpakte, viel mij dit product als eerste op.

Karmameju- HERO PH solution 02

Mijn nominatie gaat naar Karmamju Hero PH solution 02. Dit is een serumachtige vloeistof dat de huidoppervlakte herstelt wanneer de PH-waarde verstoord is door contact met water. En dat is mijn huid op dit moment zeker! Deze vloeistof zorgt ervoor dat vochtverlies, huidgevoeligheid en droge huid voorkomen worden. Je brengt de vloeistof aan op een gereinigde huid. Je kunt het op je gezicht, decolleté, handen, lichaam en hoofdhuid brengen. Ik heb het de afgelopen weken voor mijn hele lichaam gebruikt en overdag na het wassen van mijn handen en armen.

Meer over het merk Karmameju

Karmameju is een huidverzorgingslijn uit Kopenhagen, Denemarken. Ze creëren pure, natuurlijke huidverzorging met klinisch bewezen ingrediënten, hoog gehalte aan actieve ingrediënten en 100% natuurlijke geuren in plaats van synthetische geuren. This is the winner for me!

WIL JIJ OOK JOUW VERWENMOMENT INPLANNEN?

Bestel HIER jouw Goodiebox! Voor €19,95 per maand krijg je maandelijks een box met full-size producten in huis!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Aanbevolen artikelen

9 Reacties

 1. ik ken het product niet maar zo te horen ben je er blij mee 😀 en dat is het belangrijkste

  1. Ik kende het ook niet maar echt een heerlijk product!

 2. Ik ken het product niet , maar klinkt heel erg fijn, En zeker in deze tijd!

 3. Ik heb de box ook ontvangen maar wist niet zo goed wat ik met het product aan moest. Wat een goed idee om het nu op je handen te gebruiken, dat ga ik ook eens proberen!

 4. Jasmina Gajadhar Borgeld

  Ik heb er ook nog nooit van gehoord,maar zal het zeker een keer uitproberen

 5. Wat super fijn dat dit de huid herstelt als het droger is, precies wat ik nu nodig heb!

 6. Klinkt als een heel fijn product wat ik nu zeker in deze vervelende tijden kan gebruiken. Mijn handen gaan ook echt kapot van al dat handen wassen.

  1. Ik ken deze producten niet. Maar klinkt wel goed.

 7. Dit klinkt wel als een goed product!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: