fbpx

Deze leuke lente/zomer kinderkleding van goede kwaliteit koop je hier

Tijdens mijn eerste zwangerschap was Noppies een van de merken die ik snel leerde kennen. In eerste instantie wandelde ik de winkel binnen op zoek naar goede zwangerschapskelding en een goed ondersteunde BH voor mijn groeiende borsten.  Snel ontdekte ik dat ze ook kinderkleding hebben van goede kwaliteit. Toen de kids kleiner waren, kocht ik best wel vaak items van Noppies. Ik moet toegeven dat ik de laatste jaren dit merk een beetje uit het oog ben verloren.

Lente/zomer collectie Noppies

Toen ik laatst naar de collectie keek, werd ik aangenaam verrast. Ze hebben een hele toffe lente/zomercollectie voor kinderen in de maat 40 t/m 128. Ook las ik dat ze naast mooie ontwerpen ook aandacht besteden aan hun productieproces. Het is belangrijk om naast ontwerp ook naar de kwaliteit van de kleding te kijken.

Lid van The Better Cotton Initiative

De kleding van Noppies is vaak van 100% biologisch katoen gemaakt. Dit betekent dat het op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt geproduceerd. Tijdens het verbouwen worden de velden op een natuurlijke manier bemest en zo min mogelijk met chemische stoffen. Noppies is lid van The Better Cotton Initiative. Hun doel is om ervoor te zorgen dat 50% van ons niet-biologische katoen in 2022 wordt geproduceerd via het Better Cotton Initiative-systeem.

Shop bewust

Als fashion lover ben ik natuurlijk dol op mode. Mijn liefde voor fashion straalt uit naar mijn kinderen. Mijn kinderen zijn ook modebewust. Zo heeft Yara haar eigen stijl en weet ze heel erg goed wat ze mooi vindt en wat niet. Rayan heeft ook een duidelijke smaak en trekt niet alles zomaar aan. Wel leer ik ze dat ze bewust moeten shoppen. Daarnaast neem ik ze regelmatig mee naar second hand stores zodat ze weten dat ze niet altijd alles nieuw moeten kopen. Als ik wel nieuwe items koop dan kijk ik altijd wat het merk doet op het gebied van sustainability.

Zoals ik al eerder zei, heeft de lente/zomer collectie van Noppies mij aangenaam verrast. Hieronder vind je een aantal van mijn favoriete outfits voor dit seizoen.

Hier shop je de looks van Noppies

Deze blogpost is een samenwerking

Aanbevolen artikelen

23 Reacties

 1. Leuke kleding allemaal. Mijn favoriete setje is die van het jongetje met de trommel.

  1. Merel (Lotus Writings)

   Ik doe het even zo omdat ik geen eigen reactie kan plaatsen. Maar wat een vrolijke kleding! Goed initiatief. Hoop dat ze tzt ook fairtrade gaan produceren. Dit is in elk geval al echt een belangrijke stap in de goede richting.

 2. Ik wist ook niet dat Noppies kinderkleding verkocht, tot ik hier een persbericht over kreeg, ik vind het ook super leuke kleding en kwaliteit vind ik ook belangrijk, helemaal bij kinderkleding.

 3. Wat is t toch altijd leuk die kinderkleding!!

 4. Wat gaaf dat je je kinderen op deze manier ook bewust maakt dat je kleding (en andere spullen) niet altijd nieuw hoeft te kopen. Tweedehands spullen kunnen vaak ook nog prima een paar rondes mee!

 5. Silke De Backer

  Oh wat een super schattige outfitjes! Als ik ooit kindjes heb zal ik hier zeker ook een kijkje nemen!

 6. Amina - Imfeelinggood.nl

  Ik vind het echt super dat je ze al bijbrengt om bewust te shoppen, love it! Leuke kinderkleding en ik vind je foto bovenaan je blog heel mooi! Pretty momma!

 7. Sherry Masters

  Super mooie kleding hebben ze daar. Leuke shop is dit.

 8. Ja hier hadden we ook Noppies. Altijd goede kwaliteit ook.

 9. Wat een lieve kleding, vooral dat setje van het jongetje op de tweede foto!
  Ik kende het merk Noppies niet echt, maar dat komt omdat ik nog geen kinderen heb.

  1. Dat begrijp ik☺️

 10. Ik heb weleens vaker kleding bij Noppies gekocht. Hele leuke dingen hebben ze!

 11. Leuk en mooi dat je bewust naar kleding kijkt. Ik hou van dat gele 😁

  1. Jazeker! Het is belangrijk om te weten hoe je kleding wordt gemaakt.

 12. Wat heb je een leuke blog en dit lijstje ziet er ook erg goed uit! Zelf heb ik nog geen kids, maar ik kan niet wachten om dan die mini kleertjes te kopen.

  1. Dank je wel!! Die mini outfits zijn uber cute!

 13. Jasmina Gajadhar Borgeld

  En bedankt…nu zit ik mn rekening weer te plunderen om te shoppen,haha

  1. Haha, nee dat is niet de bedoeling🤭

 14. Leuke outfits! Ik ben fan van nummer 2, streepjes hebben altijd mijn voorkeur 🙂

 15. Ah ik vind Noppies zo’n leuk merk! Zou er bijna zelf kinderen van willen haha.

 16. wat een leuke vrolijke outfits !!

 17. Ik vind de kleding van Noppies zo leuk en vrolijk. Ik wist eerst helemaal niet dat ze ook kinderkleding hadden, tot ik dit zag in een bericht, nu zijn mijn kinderen al te oud hiervoor, maar ik geef het steeds door aan anderen. Juist omdat het er zo leuk uit ziet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: