fbpx

Met deze zomer items overleef jij makkelijk een hete zomer

Als we de berichten mogen geloven, kunnen we ons opmaken voor een hete zomer. Ook zijn de grenzen van de meeste landen in Europa weer open en mogen we gerust dromen over een vakantie aan de Franse of Italiaanse kust. Dit betekent ook dat we na moeten denken over welke zomerse items we gaan dragen. Wanneer de temperaturen hoog oplopen, is het extra belangrijk om na te denken over onze outfits.

Een van de zomer items is een maxi dress

Geen zomers meer voor mij zonder een maxi dress. Vooral als het lekker soepel valt dan vind ik dat heerlijk tijdens warme dagen. En mocht ik naar het park gaan dan kan ik ook nog in een kleermakershouding zitten zonder me gegeneerd te voelen.

De sandaal

Jouw voeten hebben het tijdens de zomer zwaar te verduren. Door de warmte en de extra stappen die je maakt, je stappenteller slaat bijna op hol, is het belangrijk om de juiste footwear te kiezen. Kies een sandaal gemaakt van materialen die ervoor zorgen dat je voeten de juiste ondersteuning krijgen én goed kunnen ademen.

zomer items
Toral sandaal

De hoed is ook van de zomers items

Het dragen van een hoed is niet alleen praktisch maar brengt jouw outfit to a whole new level. Weet je niet of het bij je past. Ga een keer naar de winkel en probeer verschillende modellen uit. Wedden dat er één tussen zit die je goed staat.

zomer items
Barts Aveloz hoed

De zomertas

Wanneer de temperaturen oplopen dan wil je niet al te veel spullen meedragen. Deze mini tas dwingt je om na te denken over jouw must haves. Neem alleen die dingen mee die je echt nodig hebt en de rest laat je lekker thuis. Less is more in de zomer.

zomer items
Stella McCartney mini tas

De facemist

Je kent het wel. Rondrennen om je to do list af te krijgen zorgt voor heel wat zweetdruppels op je gezicht. Geen tijd om je gezicht op te frissen? No worries! Deze facemist zorgt ervoor dat je gezicht fris en verkwikt is in no time.

zomer items
Laura Mercier Facemist

There is no planet B

Tijdens mijn selectie heb ik op een aantal dingen gelet. Naast een mooi design vind ik het gebruik van materialen en ingrediënten net zo belangrijk. Ook heb ik naar de merken gekeken en wat ze doen op het gebied van duurzaamheid. Check dubbel check.

Aanbevolen artikelen

18 Reacties

 1. Ik draag vaak een maxidress, ik vind dit ideaal, lekker luchtig en wat je zegt, je hoeft ook niet na te denken hoe je gaat zitten. Ik ben nog op zoek naar een leuke zomerhoed. Ik ben dol op de bohemian stijl en zoek hier nog een zonnehoed bij.

  1. Ik heb een soortgelijke hoed die ik hier heb geselecteerd. Draag hem de hele zomer 🙌🏼

 2. leuke items!! maar als het inderdaad zo heet gaat worden als ze zeggen dat leef ik in een overhemd van mijn man haha

  1. Hahaha!! Dat klinkt ook heerlijk👏🏼

 3. Ik vind een maxidress altijd zo onhandig op de fiets. Daarom draag ik ze eigenlijk nooit. Hoewel ik ze wel erg leuk vind. Hoeden zijn echt heel tof en direct fijne bescherming voor je hoofd tegen de zon.

  1. Klopt. Op de fiets is het niet ideaal maar ik doe het toch🤷🏽‍♀️. Vaak gaat het wel goed gelukkig 😃

 4. Wat een heerlijke en stijlvolle items heb je uitgezocht. Hiermee kun je voor de dag komen.

 5. Draag nooit een maxi dress. Eerlijk gezegd heb ik er nog nooit van gehoord, maar vind hem zo op de foto ook niet mooi. Wel een leuke hoed die heb ik ook!

  1. Ieder z’n smaak🤷🏽‍♀️ ik ben dol op maxi dresses😃

 6. Leuke items. Een maxi dress draag ik nooit: ik ben niet zo heel lang en dan staat maxi dress niet zo mooi

 7. ik ben gek op maxi dresses. vorig jaar kocht ik zo’n hoed in Frankrijk

 8. Jaa leuk! Hoedjes vind ik ook zo mooi maar ik vind dat dat mij niet staat. Vind ze bij anderen altijd super leuk.

 9. Hoeden draag ik eigenlijk nooit. Maar het staat altijd wel heel leuk. Misschien toch eens eentje kopen.

 10. Merel (Lotus Writings)

  De sandalen sla ik toch nog steeds even over, maar die facemist lijkt me heerlijk. Zeker nu tijdens de zwangerschap. En een maxi-dress is inderdaad ideaal – waar je ook bent, kan altijd.

 11. die jurk vind ik wat minder, want ik denk dat ik mij daar echt een olifant in zal voelen, die sandalen zijn volgens mij erg fijn!

 12. Jasmina Gajadhar Borgeld

  Dat tasje is echt heel gaaf zeg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: